RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Carew utskjelt i Besiktas

Sist oppdatert:
John Carew ble skjelt ut av sine egne lagkamerater i garderoben etter forrige Besiktas-kamp. De mener lagets nye stjernespiss ikke jobber hardt nok for laget.

«Du trengte ikke engang å løpe, men du kunne bare gått og dyttet ballen i mål. Men hva gjorde du? Du bare så på ballen. Når skal du begynne å løpe?» raste både kaptein Sergen Yalç¿n overfor Carew etter kampen mot Galatasaray.

Skuffende sesongstart
Besiktas har skuffet i sesonginnledningen, og 0-0-kampen mot Galatasaray hjalp ikke så mye på inntrykket. Klubben har bare én seier på sine seks første kamper, og ligger på 12. plass i den 18 lag store ligaen.

Carew fikk en stempling i låret av Rigobert Song etter bare ett minutt i hatkampen mot Galatasaray.
Carew fikk en stempling i låret av Rigobert Song etter bare ett minutt i hatkampen mot Galatasaray.

Erkefiendene Fenerbahce og Galatasaray ligger - som vanlig - i toppen. Noe som kan forklare litt av frustrasjonen i Besiktas om dagen.

«Du var liksom blant de fem beste målscorerene i verden. Navnet Carew er et merkenavn. Vi sliter oss i hjel av å løpe, men du bare står der» skal de to tyrkiske lagkameratene ha sagt til Carew ifølge avisen Hürriyet. Avisen er den største og blant de mest seriøse i Tyrkia.

Ifølge journalist Bülent Bog gjelder frustrasjonen mot Carew ikke bare forrige kamp.

Carew ble skadet allerede før ett minutt var spilt i oppgjøret mot Galatasaray, men ble ikke byttet ut før midtveis i kampen. Det kan forklare hvorfor Carew fikk kritikk for spillet sitt denne helgen.

- Ampert i garderoben
Hürriyet skriver følgende i sin artikkel:

«Alle spillerne snudde seg mot Carew etter Sergen og Okan sin kritikk. Carew, som satt taus i hjørnet, begynte å snakke: « Jeg ber om unnskyldning kamerater. Jeg vet at jeg spilte dårlig.» Han fortsatte:

«Jeg er klar over at jeg ikke har kunnet innfri forventningene. Jeg er oppmerksom på hva som forventes av meg. Jeg lover at dere skal se en ganske annen Carew i neste kamper. Sammen skal vi løfte laget vårt opp til toppen. »

Da Carew sa at han måtte gå ut på grunn av skaden, eksploderte Sergen igjen: ”Det er ingen unnskyldning. Jeg var også skadet, men spilte. Du må ofre litt!

Etter kapteinens harde ord ble det ampert. Det var trener Vicente Del Bosque og hans assistenter som grep inn og roet ned de to spillerne.»

Store forventninger
- Men jeg tror de er venner igjen nå. Og presidenten i klubben er veldig begeistret for Carew. Han forsvarte ham etter kampen, forteller Bog til TV 2 Nettavisen.

«Du kan ikke si noe negativt om Carew. Han er en av de beste spillerne i verden. Han kommer til å bli en suksess i Besiktas,» sa president Yildirim Demiroren ifølge Bog.

Carew ble som nevnt skadet i kampen mot Galatasaray, men er ventet tilbake på banen i løpet av kort tid.

Hans agent Per A. Flod sa mandag til TV 2 Nettavisen at Carew neppe må stå over mer enn én kamp.

Flod var ikke tilgjengelig for kommentar tirsdag kveld.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere