Gå til sidens hovedinnhold

Carew vil bli filmstjerne

Spiller inn actionfilm i Canada.

(SIDE2): Den tidligere landslagsstjernen John Carew satser nå på en karriere innen filmbransjen, og beskriver det som sin nye lindenskap.

Har fått rolle
Akkurat nå har han anlagt bart for rollen, og befinner seg i Canada hvor filmen skal spilles inn.

- Jeg skal være her og filme en måneds tid. Jeg kan ikke si så mye om det før prosjektet har kommet litt lenger, men det er en thriller/action-film, sier John Carew til Dagbladet.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

Hva filmen handler om vil han ikke si noe særlig om, men på et bilde som er lagt ut på Twitter-profilen hans holder han opp et blodig hode.

Ikke ferdig med fotball
Interessen hans for film har økt de siste årene, og siden 2007 har han arbeidet aktivt på si med å lære med om skuespill. Han har blant annet tatt dramatimer, og ifølge seg selv har han fått høre at han har talent.

Carew sier at han ikke føler seg ferdig med fotballen, men at akkurat nå er det film som ligger hans hjerte nærmest.

- For meg er fokuset og all sjel på filmarbeidet nå. Dette er en stor mulighet for meg, som er veldig spennende. Lidenskapen min nå er film, og jeg vil ta vare på den muligheten jeg har fått, som jeg har skapt for meg selv. Jeg vil gjøre det beste jeg kan. Når alt det er gjort, så får vi ta det andre når det kommer, sierJohn Carew.

Reklame

Nå gjør du utrolige kupp på vinterutstyr og vinterklær

Kommentarer til denne saken