Carew vurderer landslagsframtiden

Foto: (SCANPIX)

John Carew vet ikke om han kommer til å fortsette på landslaget. Han vil vente og se på hva Norges Fotballforbund gjør videre etter slagene mot Riise.

11.09.03 22:02

For første gang siden han slo ned John Arne Riise i spillerbussen i forkant av onsdagens landskamp mot Portugal, fikk Roma-spissen uttale seg til norske medier da han ble presentert i Roma-trøye torsdag kveld.

- Nei, det er en sak som vi får vurdere etter hvert. Og så får vi se hva NFF gjør, sa Carew på spørsmål fra TV 2 om sin fremtid med flagget på brystet

Kompis med Riise

John Carew sier til TV 2 at han er god kamerat med John Arne Riise - tross de skjebnesvangre slagene i spillerbussen etter mandagens trening.

- Ja, vi er kompiser, uten, tvil, fastlår John Carew.

- Det er ikke noe vondt blod mellom oss, sier han til TV 2.

Saken ute av verden

Den norske spissen ble torsdag presentert i Roma-trøye foran ett fulltallig pressekorps. 23-åringen har valgt draktnummer 23 - det samme som basketstjernen Michael Jordan og Real Madrids storstjerne David Beckham.

Carew var som ventet unnvikende på konkrete spørsmål om hva som egentlig skjedde på spillerbussen. Saken har vakt oppsikt også i italienske medier.

- Jeg kommer ikke til å snakke mer om den den saken, den er ute av verden nå. Jeg er opptatt av mitt spill for Roma nå, sier Carew.

Carew kan få sin debut får Roma i søndagens hjemmekamp mot Brescia.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.