*Nettavisen* Sport.

Carews beste kamp

Foto: (scanpix)

John Carew belønnes med karakteren 7 på spillerbørsen i italienske Gazzetta dello Sport. Det er det høyeste han har fått så langt i Roma-karrieren.

01.12.03 13:40

Carew fikk karakteren 7 etter ett mål, en assist og bra spill forøvrig i søndagens kamp mot Lecce. Det betyr at han har gjort en meget bra kamp. Han har fått 7 èn gang tidligere, nemlig mot Reggina. Ellers har han ligget trygt plassert mellom 5 og 6,5.

Passerte fem
Bare spissmakker og konkurrent Antonio Cassano fikk bedre betalt enn Carew på Gazzettas spillerbørs etter Lecce-seieren. Cassano noterte karakteren 7,5.

Før søndagens runde lå John Carew nederst på børsen av alle Romas spillere, men med storkampen mot Lecce passerte han fem av sine medspillere og la seg på en snittkarakter på 6,25.

Uansett børskarakterer skal Carew i det minste være fornøyd med uttellingen foran mål: Seks kamper har gitt tre mål - solid, det.

Flo
Den andre nordmannen i Serie A, Tore Andre Flo, fikk karakteren 6,5 etter seieren mot Lazio. Det er femte gang Flo får 6,5 på børsen, og han har et snitt så langt i sesongen på 6,05.

Flo har tre mål på ti kamper.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.