NORGE - BELGIA 4-1:

Norge spilte onsdag sin første kvalifiseringskamp til fotball-VM i Canada i 2015.

På motsatt banehalvdel ventet Belgia, og det ble et tøft med de norske jentene for belgierne. Det hele endte med 4-1-seier til Even Pelleruds jenter.

- Belgia var kanskje litt bedre enn vi trodde, og vi var muligens litt sløvere. Det er riktig å si at jeg er en lettet mann, men jeg er ikke strålende happy. Fire mål er naturligvis veldig bra, men kampen sto og vippet en stund, sa Pellerud etter kampen ifølge NTB.

Norge tok ledelsen allerede etter fire minutter og det var sverigeproff Caroline Graham Hansen som besørget scoringen.

Det norske stjerneskuddet, som også høstet mye ros under EM i sommer, driblet seg forbi flere spillere før hun satte ballen i vinkelen på herlig vis.

En vakker scoring av den 18 år gamle Tyrsö-spilleren. Den driblesterke kantspilleren hadde imidlertid mer på lager denne kvelden.

Men før Graham Hansen igjen fikk vist seg fram, var det Belgias keeper som stjal showet, med negativt fortegn. Hun vartet opp med en gedigen tabbe i det 34. minutt.

På en aldri så liten luftetur utenfor 16-meteren klinket hun ballen rett i kroppen på Norges Ingvild Isaksen. Kula fant deretter veien til Kristine Hegland, som scoret i åpent mål.

2-0 sto seg til pause, men kort tid etter sidebytte kom Norges tredje fulltreffer for kvelden.

Denne gangen var Ingvild Stensland arkitekt og spilte igjennom til Hegland. Under press fra det belgiske forsvaret satte den norske jenta ballen i mål via tverrliggeren.

I det 62. minutt reduserte gjestene ved Cecile De Gernier, også et vakkert mål, men det skulle bli Norges kveld på Ullevaal.

Rett etter reduseringen dro Caroline Graham Hansen igjen i gang en dribleserie og parkerte tre motstandere på høyresiden, før hun slo ballen 45 grader ut i feltet.

Der ventet Kristine Hegland som kunne sette inn sitt tredje for kvelden, og banket den siste spikeren inn i Belgia-kista. Det endte 4-1 i hovedstaden.

Norge står dermed med tre poeng i kvalifiseringsgruppe 5. Det holder enn så lenge til tabelltopp. Belgia har også tre poeng, men har spilt to kamper mot Norges én.