Det danske tennisesset Caroline Wozniacki kom på andreplass under US Open nylig, noe som selvsagt gir klingende mynt i pengekassen.

Premien ligger på rundt ni millioner norske kroner.

Men etter at Wozniacki hadde gjort sine plikter i etterkant av tapet mot amerikanske Serena Williams, dro den danske jenta fra Billie Jean National Tennis Center uten sjekken med premiepengene. Den glemte hun å ta med.

- Glemte sjekken
Rundt en halvtime senere returnerte hun til tennissentret.

- Jeg glemte å ta med meg premiesjekken, sier hun ifølge Wall Street Journal.

Wall Street Journal skriver videre at Wozniacki heller ikke kjente til eller etterspurte rundt 3,2 millioner kroner som hun hadde krav på i sponsorbonuser for andreplassen i årets siste Grand Slam-turnering.

Skal vi tro 24-åringen selv, bryr hun seg fint lite om pengene.

- Jeg har nok penger til å spise og kjøpe fine sko. For meg handler tennis om trofeer. Det er ikke pengene som driver meg, sier danskenes stjerne.

Hun vet heller ikke hvor mye hun betaler faren Piotr i lønn. Han er trener og hennes nærmeste pårørende, mens hun reiser verden rundt.

- Han hadde uansett jobbet gratis, men han kan få akkurat det han vil ha.

10 mill. dollar
Og penger er på ingen måte noe problem for familien Wozniacki. Ifølge Wall Street Journal tjener Caroline rundt 10 millioner dollar i året og har gode sponsoravtaler med giganter som Adidas, Babolat og Rolex.

- Jeg tenker ikke så mye på at jeg er et varemerke. Jeg ønsker å gjøre det bra for meg selv og sponsorene mine, men jeg føler ikke press, fordi jeg spiller som sagt ikke for pengene, sier den danske stjernen.

Og til tross for en fet bankkonto har den virkelig store suksessen på tennisbanen fortsatt uteblitt. Wozniacki venter fortsatt på sin første Grand Slam-seier.