Gå til sidens hovedinnhold

Caroline Graham Hansen klar for Barcelona

Den norske landslagsstjernen blir presentert for den spanske storklubben på mandag.

Etter det Nettavisen kan erfare har Caroline Graham Hansen bestemt seg for å signere for Barcelona. Den norske landslagsstjernens kontrakt med Wolfsburg går ut etter denne sesongen, og nå går veien til Spania.

Flere av Europas storklubber har vært ute etter angriperen som er tatt ut i Martin Sjögrens tropp til VM i Frankrike. Og nettopp en av Frankrikes giganter har fått beskjed om Graham Hansens valg.

- Hun har fått et kjempetilbud fra Paris Saint-Germain, men det kan jeg bekrefte at vi har valgt å takke nei til, sier Graham Hansens agent, Jens Oestreich til Nettavisen.

- Ingen hemmelighet

Tidligere har agenten uttalt til Nettavisen at han har kommet til enighet med flere klubber, men at det til slutt har vært Graham Hansen som har fått lov til å bestemme hvor veien går videre.

Nå kan han bekrefte at valget er tatt, og de har bestemt hvor veien går videre.

- Caroline har bestemt seg, og valget hennes kommer til å bli offentliggjort veldig, veldig snart. Det kan komme allerede på mandag, sier Oestreich.

- Stemmer det at hun har valgt Barcelona?

- Det er ingen hemmelighet at vi har vært enige med Barcelona en stund, og at det er klubben som har ligget i førersetet om Carolines signatur. Jeg tror ikke det ville overraske mange om det er dem hun har valgt å signere for, sier Oestreich.

NRK har tidligere meldt at Graham Hansen kommer til å skrive under med den katalanske storklubben.

Etter det Nettavisen kan erfare har Barcelona ønsket å vente med offentliggjøringen av Graham Hansen til etter Champions League-finalen mot Lyon. Den gikk ikke veien for katalanerne, etter at Ada Hegerberg scoret hat trick da franskmennene vant 4-1.

Det forsmedelige tapet har gjort at laget som også havnet på andreplass i kvinnenes LaLiga har ønsket å få fortgang i prosessen rundt signeringen av Graham Hansen. Det er ventet at offentliggjøringen av Graham Hansen allerede kommer på mandag.

Drar til Barcelona

Oestreich går langt på vei å bekrefte overgangen til katalanerne ved å fortelle at han allerede er på plass i den spanske storbyen.

- Jeg har allerede dratt ned til Barcelona, og Caroline kommer også ned hit på søndag. Det handler i første omgang om å se på forholdene, og så får man se hva som skjer etter det, sier Oestreich lurt.

Graham Hansen har, som kjent, hatt muligheten til å forhandle med klubber da hennes kontrakt med Wolfsburg går ut denne sommeren. Hun var med å vinne både den tyske Bundesligaen og den tyske cupen denne sesongen.

Hun blir særs viktig for det norske kvinnelandslaget som skal spille VM i Frankrike fra 7. juni til 7. juli. Norge er trukket i gruppe med vertsnasjon Frankrike, Nigeria og Sør-Korea.

Hun har tidligere hatt to perioder i Stabæk i Toppserien, samt et kort opphold i svenske Tyresjö før hun signerte for den tyske storklubben. Nå går veien videre til Barcelona.

Kommentarer til denne saken