RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Carragher har fått ny jobb

Foto: Andrew Yates / AFP / NTB scanpix
Sist oppdatert:
Liverpool-stjernen blir kollega med Gary Neville.

35 år gamle Jamie Carragher legger opp som fotballspiller etter den inneværende sesongen.

Liverpool-spilleren har holdt det gående siden 1996 og har i mange sesonger vært blant klubbens beste og mest dedikerte spillere.

Det har en tid vært spekulert i hva Carragher skal gjøre etter at fotballkarrieren er over, men nå er det klart hva som blir stopperens neste jobb.

- Stor fan
Sky Sports offentliggjorde tirsdag formiddag at 35-åringen skal inn i TV-kanalens ekspertteam fra neste sesong.

- Jeg ser på Sky Sports hele tiden, jeg er en stor fan. Nå gleder jeg meg til å være en del av dekningen og jobbe med de beste i bransjen, sier Carragher.

Carragher vil nå jobbe sammen med folk som Gary Neville, Jamie Redknapp, Graeme Souness, og Alan Smith.

- Det Sky Sports har gjort for fotballen over de siste 20 årene er helt utrolig. Jeg er derfor storfornøyd med å være en del av deres spennende planer for neste sesong, sier Carragher.

- Jeg tror ikke det finnes noe bedre enn å slutte seg til verdens beste TV-selskap, etter at man har lagt opp fra verdens beste fotballklubb, sier Liverpool-stjernen.

- Fullt fokus
Carragher er likevel klar på at han ikke kommer til å tenke mer på den nye jobben, før den inneværende sesongen er over.

- Nå har jeg fullt fokus på det som er igjen av karrieren min. Jeg ser fram imot å avslutte sesongen med stil, sier 35-åringen.

Liverpool ligger på en sjuendeplass i Premier League etter 35 runder. Klubben har 54 poeng, og ligger hele fem poeng bak erkerival Everton som okkuperer plassen over de røde.

Det er nettopp de røde og blå fra Beatles-byen som møtes til dyst på Anfield den 5. mai. Da er Jamie Carragher trolig i startoppstillingen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere