Søndagens toppkamp på Anfield mellom Liverpool og Manchester City endte til slutt 2-2 etter et fyrverkeri av en fotballkamp.

For hjemmelaget spilte Mohamed Salah nok en gang en avgjørende rolle med en både en målgivende pasning og en scoring etter et strålende dribleraid.

Carragher: - Helt enestående

På sesongens syv første kamper i Premier League står egypteren nå med solide seks mål og tre målgivende pasninger. Tidligere Liverpool-spiller Jamie Carragher er henrykt over det 29-åringen viser på banen for tiden.

- Jeg tror ingen i verden eller europeisk fotball spiller bedre for øyeblikket. Hans prestasjoner i starten av sesongen har vært helt enestående, sier Carragher på Sky Sports.

- Du kan egentlig ikke stille spørsmål ved ham om hva han har gjort i Liverpool. Akkurat nå er han så skarp og så god som jeg noen gang har sett ham, fortsetter den tidligere midtstopperen.

Les også: Meling temmet Messi og PSG-stjernene: - Drømt om siden jeg var liten gutt

Mot Brentford i slutten av september satte Salah inn sitt 100. Premier League-mål for Liverpool. Carragher setter egypteren høyt på lista over tidenes beste som har ikledd seg klubbens farger.

- Jeg har sagt dette de siste ukene: Han er en av de beste spillerne som har spilt for Liverpool. Klubben mistet nylig Roger Hunt, en av de beste målscorerne klubben har sett. Når man snakker om Ian Rush, Roger Hunt ... Mo Salah er helt der oppe. Han er inne i Liverpools tidenes beste ellever, sier Carragher.

- Liverpool har ikke råd til det

Én ting som imidlertid bekymrer Carragher er Salahs kontrakt, som på nåværende tidspunkt strekker seg fram til sommeren 2023.

I løpet av sommeren forlenget sentrale spillere som Alisson Becker, Virgil van Dijk, Trent Alexander-Arnold, Fabinho, Harvey Elliott, Andy Robertson og Jordan Henderson med Merseyside-klubben. Nå mener Carragher at Liverpool må gjøre det de kan for å forhandle fram en ny avtale med Salah.

- Jeg vet hvilken situasjon Liverpool er i. De har ikke økonomien til Manchester City, når man tenker på lønningene der. Men akkurat nå er det ingen i europeisk fotball som er bedre.

- Liverpool har ikke råd til å la kontraktssituasjonen hans bare dra ut, med tanke på trusselen om at de kan miste ham de neste to årene, sier Carragher.

Les også: Mandagens Premier League-rykter

Salah: - Mer spesielt hvis vi hadde vunnet

Etter søndagens kamp mot City mente Salah at 2-2 var et rettferdig resultat.

- Det er vanskelig fordi de hadde ballen mye. Den første omgangen var ikke så bra, men i andre spilte vi bra. Dette er resultatet, så det må vi akseptere, sa han til Sky Sports.

Om sin egen soloprestasjon og scoring sa Salah følgende:

- Det hadde vært et mer spesielt hvis vi hadde vunnet kampen. Det var et fint mål, men jeg har ikke så mye mer å si om det.