Gå til sidens hovedinnhold

Carragher mener Ronaldo skaper like mange problemer som han løser

Cristiano Ronaldo har scoret tre mål på to kamper etter returen til United, men Jamie Carragher er likevel skeptisk.

Cristiano Ronaldo fikk en strålende start på Manchester United-returen da han scoret to mål i 4-1-seieren mot Newcastle forrige helg.

Les også: Fredagens Premier League-rykter

Likevel advarer tidligere Liverpool-spiller Jamie Carragher om at Ole Gunnar Solskjær kan ha skaffet seg like mange problemer som han løser med portugiserens hjemkomst.

- Selv om det forståelig nok er eufori på Old Trafford på grunn av Cristiano Ronaldos retur, vil signeringen skape like mange problemer som den løser for Solskjær, skriver Carragher i sin spalte i The Telegraph.

- Ronaldo kan vise seg å være en bedre signering for Premier League enn han er for Manchester United, mener fotballeksperten.

Trøbbel for Sancho?

Carragher mener spørsmålet må være om Ronaldos ankomst kan gjøre United til et lag som kan nærme seg Premier League- og Champions League-titlene igjen.

- Basert på de første kampene, vil jeg si at svaret er nei. Ronaldos matchvinneregenskaper vil gjøre United sterkere. Det hans tilstedeværelse ikke kan bidra med, er å gjøre Unted til en tittelvinnende enhet eller synliggjøre en distinkt spillestil, noe de mangler, mener han.

Nettavisen har sikret seg rettighetene til fransk Ligue 1:

Sky Sports-eksperten peker også på at Ronaldos retur vil gjøre det vanskeligere å integrere blant andre Jadon Sancho, som også er fersk i United-drakta etter overgangen fra Borussia Dortmund i sommer.

- Den mest umiddelbare innvirkingen er på Sancho, som nå kjemper med Greenwood om en plass ute til høyre. Han spilte på venstresiden i sine to første United-kamper, byttet flanke i midtuka, før han ble byttet ut tidlig da laget ble redusert til ti mann.

Mener Pogba, Cavani og Rashford påvirkes

Carragher er også klar på at signeringen får ringvirkninger som også vil påvirke Paul Pogba, Edinson Cavani og Marcus Rashford.

- Etter en oppløftende start var Pogba tilbake på sentral midtbane mot Wolves, Newcastle og den siste timen i midtuka, der vi så de samme feilene som har preget hans United-karriere.

- Hvor passer Marcus Rashford inn i dette puslespillet når han er tilbake fra skade? Og så er det Edinson Cavani, som Solskjær snakket opp på sin siste pressekonferanse. Det høres ut som manageren ikke vil at noen av stjernene skal føle at de er en back-up-løsning.

I midtuka gikk Manchester United på en smell da Young Boys vant Champions League-oppgjøret i Sveits 2-1 etter at nettopp Cristiano Ronaldo hadde gitt laget ledelsen.

Søndag håper Ole Gunnar Solskjær og hans menn å slå tilbake når West Ham er motstander i Premier League.