*Nettavisen* Sport.

Carragher på hevntokt

Foto: IAN KINGTON (Afp)

Liverpool-stopperen har faktisk scoret like mange mål for Tottenham som for Liverpool.

06.02.12 10:58

I høstens oppgjør på White Hart Lane påførte Tottenham Liverpool de rødes største nederlag siden 2003 da Emmanuel Adebayor fastsatte sluttresultatet til 4-0 for hjemmelaget på overtid.

Det var ydmykende for Liverpool, og en motivasjon for Liverpool-stopper Jamie Carragher.

- Kampen forandret seg litt mot slutten siden vi ble redusert til ni spillere og resultatet var flatterende for dem, men de spilte virkelig godt den dagen, sier Carragher, ifølge Sky Sports.

Tre selvmål mot Spurs
I tillegg er Tottenham det eneste laget som har vunnet på Anfield etter at Kenny Dalglish tok over som manager for et drøyt år siden.

- De vant også på Anfield mot slutten av forrige sesong. Og tenker vi også mye på, innrømmer stopperen.

Carragher har for øvrig en lite heldig statistikk mot Tottenham. 34-åringen har nemlig prestert å score tre selvmål i kamper der Liverpool har møtt Spurs. Det er faktisk like mange som han har scoret rett vei for Liverpool totalt i Premier League.

Manager Kenny Dalglish er klar også meget ivrig etter å revansjere høstens og fjorårsesongens tap.

- I år gjorde vi en dårlig figur på White Hart Lane. Modric scoret et fantastisk mål, og så ble Charlie (Adam) utvist, så vi slet i den kampen, sier Dalglish.

- I kampen her i fjor scoret de sitt andre mål på den dummeste straffen jeg har sett, legger Liverpool-sjefen til.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Adrian Dennis

Suarez tilbake
Det er en del faktorer som taler for at Liverpool kan få sin hevn mandag kveld, selv om Tottenham ligger 11 poeng og fire plasser foran på tabellen. Luis Suarez er klar for spill igjen etter å ha vært utestengt i åtte kamper.

I tillegg sliter Tottenham med skader. De tre offensive førstevalgene Jermain Defoe, Emmanuel Adebayor og Rafael van der Vaart er alle usikre, noe som betyr at nysigneringen Louis Saha kan få sin debut.

Spurs-manager Harry Redknapp har også hatt store problemer med å vinne i Beatles-byen. På 28 besøk på Merseyside står den skattesnusktiltalte rotekoppen med bare to seire som manager.

Du kan følge kampen i vårt live-system her fra 21.00.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.