RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: SCANPIX/AFP PHOTO/ADRIAN DENNIS

Carragher raser mot Riley

Sist oppdatert:
Liverpool-forsvarer Jamie Carragher mener dommer Mike Riley snøt Merseyside-laget for to straffespark og minst ett poeng mot Chelsea lørdag.

Først lot Riley en hard nærkamp mellom Florent Sinama-Pongolle og Claude Makelele innenfor 16-meteren gå upåaktet hen.

Så sju minutter før pause i oppgjøret på Anfield, treffer et innlegg på vei mot Antonio Nunez’ pannebrask inne i boksen hånda til Chelseas portugisiske midtbanespiller Cardoso Tiago. Riley plasserte fløyta i munnen – men blåste aldri og vinket spillet videre.

- Dommeren hadde fløyta i munnen og skulle til å blåse, og jeg kan ikke forstå hvorfor han ikke gjorde det. Det er vankelig å akseptere, raser Carragher til Sky Sports.

I pausen hevdet Riley at han var i ferd med å blåse for en annen hendelse på banen før han bestemte seg for å bruke fordelsparagrafen.

Denne forklaringen faller ikke i god jord hos Carragher som sammen med flere andre Liverpool-spillere gjorde sitt syn klart både under og etter kampen.

- Han visste at han hadde gjort en feil, fordi de neste fem minuttene ble alt dømt i vår fordel, men det var lite verdt, avslutter Carragher.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere