RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Carragher spår Liverpool-kjøp

Foto: AFP/Scanpix
Sist oppdatert:
Jeg er sikker på at ting kommer til å skje om noen uker, sier forsvarssjefen.

Liverpool har allerede styrket stallen før neste sesong, og det er en ungdommelig vind som blåser inn over Anfield om dagen. Rødtrøyene bygger for fremtiden, og Liverpool-eier John Henry har sagt at det ikke blir suksess av å kun fylle nåværende behov. Strategien understrekes av Jordan Henderson-overgangen, som blir sett på som en av Englands mest lovende midtbanespillere.

Optimistisk Carragher
Den langsiktige tankegangen gleder Jamie Carragher.

- Klubben fokuserer nå på unge spillere, og jeg tror det er rett vei å gå. Man ønsker å utvikle et lag og ha spillere lenge i klubben. Jeg tror den holdningen kommer til å tjene oss godt, sier Carragher til Liverpool Echo.

Han tror Liverpool har gjort et godt kjøp i Jordan Henderson.

- Jordan er en god signering. Jeg kjenner en av trenerne i Sunderland, og de verdsetter ham veldig høyt der. Han hadde en flott sesong i Sunderland, og vi er heldige som har fått ham. Jeg tror han kommer til å gi midtbanen vår skikkelig energi, sier Liverpool-ikonet.

- Ting kommer til å skje
Liverpool-supporterne kan forvente seg mer action på overgangsmarkedet før sesongstart, skal man tro Carragher.

- Det er fortsatt veldig tidlig, og jeg hadde ikke forventet at det skulle skje noe på overgangsmarkedet før nå. Om sommeren er spillere, managere, direktører og eiere alle borte på ferie, og vi er kun i starten av juli. Jeg er sikker på at ting kommer til å skje om noen uker, sier han, og utdyper:

- Det skjer ofte at ett kjøp setter i gang hjulene, og ting begynner å rulle. Forhåpentligvis kan vi få inn noen nye ansikter snart, sier han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere