Søndagens store snakkis ble demonstrasjonene på Old Trafford da en rekke Manchester United-supportere tok seg inn på lagets hjemmebane før storoppgjøret mot Liverpool.

Fansen protesterte mot klubbens eiere, og opptøyene varte så lenge at klubbene, politiet og Premier League så seg nødt til å avlyse kampen.

Les også: Keane har en klar formening om hva Solskjær må gjøre: - Det er noe jeg har tenkt mye på

- Viktig melding

I kjølvannet av aksjonen har flere ytret sine meninger om både hendelsen på Old Trafford, men også Glazer-familiens måte å drive klubben på.

Nå har derimot en av erkerivalens største spillere gjennom tidene, Jamie Carragher, tatt til ordet for å støtte supporterne.

- Dette er en viktig melding. For meg handler ikke dette om avgjørelsen om å bli med i Super League. Manchester Uniteds supportere hadde et problem med eierne lenge før dette oppsto, for det har man sett ved tidligere protester, sier Carragher til Sky Sports.

Og fortsetter:

- Det er mange klubber som ikke er fornøyd med eierne sine, men ikke på samme måte som Manchester United. Men man må slutte og skylde på Super League.

Les også: Eliteserien-profilen sperret opp øynene for motstanderens supertalent: - Får deg til å tenke

Carragher fortsetter med å sende stikk i retning sine egne kollegaer i TV.

- Jeg har ikke noe problem med at andre har ulike meninger enn meg, men legg alle fakta på bordet. Vær så snill, når du først skal mene noe om det, så må du vite hva du snakker om. Jeg kaller dette latskap fra eksperter.

Støtteerklæring til supporterne

Den tidligere Liverpool-spilleren påpeker at supporterne har vært misfornøyd i lang tid.

- Folk snakker om at dette skjer fordi United ikke kjemper om trofeer, men «green and gold»-kampanjen starter allerede i 2010 da Beckham kom tilbake. Året før var de i Champions League-finalen, så ikke snakk om dette.

Les også: United nektet for at det hadde skjedd: Ny video kan ha avslørt klubbens løgn

- Ja, det har vært et lite tørke, men denne demonstrasjonen har ikke noe med plasseringen i ligaen å gjøre. Dette har holdt på helt siden klubben hadde enorm suksess, så vi skal ikke anklage fansen for noe slikt. Det er bare tull, avslutter han.

Kampen mellom Manchester United og Liverpool er foreløpig ikke satt opp til noen ny dato.