Det var på Sky Sports Friday Night Football at Jamie Carragher og Gary Neville diskuterte de elleve spillerne de hadde på sine årets lag.

Ingen av dem fant plass til Lionel Messi, til tross for at Carragher er stor fan av karrieren til argentineren.

- Ingen Messi. Vi hadde debatten på starten av sesongen, Ronaldo eller Messi? Jeg var Messi-fyren, han (Neville) var Ronaldo, men dessverre, selv om han er ...

- Messi er ikke fornøyd med deg? skyter Neville inn.

- Han er ikke fornøyd med meg i det hele tatt, svarer Carragher.

Les også: Har bitt seg merke i Bergs opptredener i Ligue 1: - Jeg var spent på det

- Han kalte meg for et esel

Den tidligere Liverpool-stopperen sa tidligere i høst at han verken syntes at Cristiano Ronaldo eller Messi var veldig gode kjøp for henholdsvis Manchester United og PSG.

- Jeg hadde en greie mot Ronaldo i starten av sesongen. Jeg syntes ikke at han var en strålende signering for United og jeg brukte eksempelet om Messi. Jeg syntes ikke at Messi var en strålende signering for PSG.

Og det var nettopp det som skal ha fått Messi til å plukke opp telefonen.

- Jeg fikk en privat melding på Instagram. Fra hovedpersonen selv. Jeg vil ikke vise private meldinger, men han kalte meg praktisk talt for et esel, sier Carragher.

Mener Messi er tidenes beste

Sky Sports-eksperten er imidlertid ikke bitter for meldingen. Han mener at han selv var et esel sammenlignet med den argentinske stjernen.

- Han ser på Monday Night Football, så forhåpentligvis ser han på Friday Night Football også. Fordi Messi, jeg elsker deg virkelig. Den beste spilleren noen sinne, og sammenlignet med deg, var jeg et esel. Det aksepterer jeg. Men du kommer ikke inn på dette laget.

Les også: Mener Pogba bør skifte klubb: - Man kan se at han ikke er fornøyd

I stedet er det Kylian Mbappé, Robert Lewandowski og Mohamed Salah som tar de tre fremste plassene i laget til Carragher.

- Du har ikke spilt bra nok, selv om du vant Copa America på sommeren. Det er ikke nok til å la min mann, Mo Salah, være ute.

På Carraghers årets lag finner han også plass til Marco Veratti, Kevin de Bruyne, N'Golo Kanté, Leonardo Spinazzola, Georgio Chiellini, Ruben Dias, Trent Alexander-Arnold og Gianluigi Donnarumma.