I helgen ble det kjent at Liverpool torsdag kontaktet Manchester City med et forslag om å bytte Andy Carroll med Carlos Tevez.

Forslaget ble avvist av City, selv om ledelsen på Etihad Stadium verdsetter Tevez til rundt 25 millioner pund og Liverpool for ett år siden betalte 35 millioner for Carroll.

- Alle er fantastiske
Liverpool nekter å kommentere saken og henviser til at klubben aldri kommenterer overgangsspekulasjoner.

Samtidig bedyrer Carroll selv at han ikke lar seg forstyrre av overgangssnakk. Han forteller at han aldri har angret på at han gikk fra Newcastle til Liverpool for ett år siden.

- Ikke i det hele tatt, sier Carroll ifølge Sky Sports.

- Klubben har vært fantastisk med meg og alle utenfor klubben har vært fantastiske. Jeg nyter å spille her. Alle har støttet meg og hjulpet oss hele veien, legger han til.

Liverpool tok mange på sengen da klubben på siste dag av overgangsvinduet i januar 2011 solgte Fernando Torres til Chelsea for 50 millioner pund og kjøpte Andy Carroll fra Newcastle for 35 millioner - noe som dermed gjorde sistnevnte til tidenes dyreste britiske fotballspiller.

Så langt har Liverpool bare fått seks mål på 36 kamper i retur.

Sentral i 2-1-seieren
Lørdag bidro han imidlertid positivt til Liverpools 2-1-seier mot erkerivalen Manchester United i FA-cupens fjerde runde. Han distraherte unge David de Gea i forkant av Daniel Aggers mål og var sist på ballen før Dirk Kuyt scoret seiersmålet like før slutt.

- Jeg synes jeg spilte bra og det gjorde også alle andre. Jeg må jobbe videre og så vil det løsne, tror Carroll.

- Det er først nå jeg begynner å komme i slag. Alle begynner å bli vant til min spillemåte og jeg begynner å bli vant til de andres. Alle hjelper meg så godt de kan og jeg må bare komme i gang.

.