RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Carroll blir «tidenes dyreste» - igjen

Foto: Getty Images / All Over Press
Sist oppdatert:
Liverpool-floppen reiser videre.

Andy Carroll ble hentet til Liverpool for 35 millioner pund vinteren 2011, men etter at Brendan Rodgers kom til klubben har han vært ute i kulden.

Forrige sesong ble den storvokste spissen utlånt til West Ham, og nå bekrefter Liverpool at han er solgt til londonklubben permanent.

Carroll endte opp med 58 kamper for Liverpool og scoret 11 ganger i løpet av den tiden han var spiller i den røde klubben.

Det er ventet at West Ham betaler rundt 15,5 millioner pund for spissen, men summen kan heves til 19 millioner pund, basert på prestasjoner, skriver engelske medier.

Carroll vil også få til salt i maten i West Ham. Ifølge media skal den tidligere Newcastle-spilleren ha signert en seksårskontrakt verdt 100.000 pund i uka.

Han blir West Hams dyreste spiller noensinne. han er også Liverpools dyreste spiller noensinne.

- Alle i Liverpool ønsker Andy alt god i framtiden, skriver Liverpool i en pressemelding.

Hårfagre Carroll fikk med seg 24 ligakamper på lån for West Ham sist sesong, og scoret syv ganger i Premier League. Nå gleder han seg til fortsettelsen.

- Det er fantastisk for meg å være her. Jeg trivdes godt sist sesong, og det er derfor jeg nå har valgt å gjøre overgangen permanent, sier Carroll til West Hams nettside.

- Fansen, gutta på laget og klubben har alle vært fantastiske mot meg. Alt jeg ønsket å gjøre, var å få spille fotball videre for West Ham, sier sluggeren.

Carroll har tidligere spilt for Newcastle og vært utlånt til Preston North End.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere