RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Carroll gir United ultimatum

Sist oppdatert:
Manchester Uniteds keeper Roy Carroll sier at han vil skrive under på en ny kontrakt - så lenge Sir Alex Ferguson kan garantere at han ikke henter inn en ny keeper i sommer.

Carroll blir Bosman-spiller til sommeren, og har tidligere gitt utrykk for at han er interessert i et klubbskifte. Men nå er keeperen villig til å gjøre helomvendig - så lenge Sir Alex Ferguson lover at han ikke henter inn en ny sisteskanse i løpet av sommeren.

- Roy har aldri sagt at han ikke vil forlenge. Men en av faktorene som spiller inn, er at han blir verdsatt. Henter klubben inn en ny keeper, blir han ikke det, slår Carrolls agent Francis Martin fast overfor Manchester Evening News.

Martin understreker likevel at Carroll trives på Old Trafford - for øyeblikket.

- Hans første prioiritet har hele tiden vært å bli hos United. Vi har allerede vært i samtaler om en forlengelse, men akkurat nå har vi ikke kommet noen skritt videre, påpeker agenten.

Vraket etter Milan-tabbe
27 år gamle Carroll tok over som førstekeeper på bekostning av Tim Howard i september i fjor.

Men for to måneder siden ble han vraket av Sir Alex Ferguson på grunn av sin tabbe mot AC Milan i Champions League, som var med på å sende Manchester United ut av Europas gjeveste klubbturnering.

Den irske landslagskeeperen er innstilt på å tilbringe resten av sesongen på benken - inkludert neste måneds FA-cupfinale mot Arsenal.

Manchester Uniteds mektige styreformann David Gill uttalte nylig at han tror Carroll forsvinner fra Old Trafford når kontrakten går ut i sommer.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere