RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Carroll krever plassen tilbake

Sist oppdatert:
Roy Carroll gjorde en av tidenes brølere i forrige ligakamp. Får han ikke starte kampen mot Liverpool på lørdag, er det trolig over og ut for nordirens karriere i United.

Keeperen er i kontraktsforhandlinger med United, siden hans nåværende kontrakt går ut etter sesongen. Det er ventet at han ikke vokter buret i omkampen mot Exeter eller i ligacup-oppgjøret mot Chelsea, men mot Liverpool vil han ha plassen på laget tilbake, skriver The Sun.

Dersom Carroll ikke får spille, vet han at sjansene får å være førstekeeper på sikt ikke er særlig stor. Nord-iren står fritt til å signere en før-kontrakt med andre klubber. Han kan forlate United gratis til sommeren.

Samtidig har Sir Alex Ferguson beordret sine soldater til å storme Stamford Bridge og ryste Chelsea i ligacupen. United-manageren vil gjøre noe med Chelseas sterke hjemmestatistikk, og Ferguson vurderer å starte med Wayne Rooney på topp. Unggutten er spilleklar igjen etter at han fikk en tre kampers suspensjon etter oppgjøret mot Bolton.

Ferguson hadde i utgangspunktet tenkt å bruke B-laget i ligacupen, men vurderer trolig å bruke sine beste menn. Om det er av frykt for å bli ydmyket, eller om det er for å vise at United satser på ligacupen, vites ikke.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere