RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Carroll skuffet over Liverpool

Foto: Getty Images / All Over Press
Sist oppdatert:
- Jeg fikk aldri en rettferdig sjanse.

Han ble kjøpt for 35 millioner pund, men Andy Carroll ble aldri en suksess i Liverpool.

Dermed bar det videre på lån til West Ham i sommer, og den storvokste spissen har gjort sakene sine bra på Upton Park, til tross for at scoringene uteblir.

- Fikk aldri en sjanse
Nå lufter Carroll frustrasjon over Brendan Rodgers' valg om å satse på andre spisser i Liverpool.

- Jeg fikk aldri en rettferdig sjanse i Liverpool. Jeg ble fortalt at jeg burde komme meg videre for å spille fast førstelagsfotball, og tydeligvis ønsket Sam (Allardyce) meg her, og han fortalte at jeg kom til å spille regelmessig, sier Carroll ifølge The Mirror.

- Det var en enkel avgjørelse å komme hit. Åpenbart fikk jeg ikke en sjanse i Liverpool, fortsetter hestehale-spissen.

Rodgers hadde ikke troen
Han forteller at den ferske Liverpool-manageren Brendan Rodgers var klar på at det ikke lå en fremtid for Carroll på Anfield.

- En ny manager kom inn, og jeg var ikke en del av planene hans. (...) Jeg mener jeg kan spille i alle systemer, og jeg har tro på det jeg driver med. Åpenbart har Rodgers egne meninger, og han trodde ikke jeg kunne det, sier Carroll.

- Det var bedre at jeg kom meg videre, for han (Rodgers) fortalte meg at sjansen min muligens aldri ville komme, fortsetter han.

West Ham-kaptein Kevin Nolan, som spilte med Carroll i Newcastle, mener Liverpool gjorde feil som kvittet seg med spissens tjenester.

- Jeg mener han aldri fikk en skikkelig sjanse i Liverpool. Han skaper furore på topp, skaffer deg målsjanser og scorer mål, sier Nolan.

- Må ikke bevise noe
Nå nyter Carroll livet som spiss for West Ham, et av overraskelseslagene så langt i Premier League-sesongen. Til tross for at han ikke har scoret denne sesongen, mener han det var riktig valg å gå til West Ham.

- Å komme hit har gitt meg en mulighet til å starte kamper og score mål, noe jeg ikke opplevde så ofte forrige sesong. Jeg mener ikke at jeg må bevise noe, det blir feil å si. Jeg vet hva jeg er kapabel til og hvilke ferdigheter jeg har. Hvis andre ikke tror på meg, er det greit. Når alt kommer til alt vet jeg hva jeg kan få til, avslutter Carroll.

Liverpool opplyste ikke om at West Ham har opsjon på kjøp når leieavtalen utgår etter sesongen, men ifølge West Hams nettside skal londonklubben ha en slik avtale.

Mye tyder på at Carroll krysser fingrene for at opsjonen blir tatt i bruk.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere