MANCHESTER UNITED – CRYSTAL PALACE 2-1:

Bruno Fernandes sendte Manchester United i føringen etter et iskaldt straffespark i første omgang, og etter hvilen doblet Marcus Rashford ledelsen.

Like etterpå oppsto det krangling mellom de to lagene. En situasjon mellom Antony og Jeffrey Schlupp endte med en masseansamling der flere av spillerne var i tottene på hverandre.

Etter at situasjonen hadde roet seg grep VAR inn. Bildene viste at stjernespilleren Casemiro hadde tatt kvelertak på Will Hughes med begge hendene.

Dermed ble brasilianeren utvist, noe som er et stort tap for Manchester United. Denne sesongen har Casemiro briljert på midtbanen og vært en svært viktig brikke.

– Det ser selvfølgelig fælt ut når man fryser bildet. Hvis man skal gå inn der og gi det rødt kort, for meg blir det litt rart. Det er mye som kan tas av ymse der inne, mener Viaplay-kommentator Kasper Wikestad.

Tidligere Skottland-spiss James McFladden var sjokkert over det Casemiro gjorde, og holdt ikke igjen i BBCs sending.

– Du kan ikke ta hendene rundt halsen hans. En vanvittig avgjørelse av Casemiro, ikke bare i denne kampen, men i fremtidige kamper. Voldelig oppførsel, han vil være savnet i en rekke kamper.

Få minutter etter at Casemiro måtte gå slukøret i garderoben reduserte Crystal Palace etter en flikk av Schlupp, men gjestene maktet aldri å utligne.

Les alt om kampen her: