Gå til sidens hovedinnhold

Casillas vil slå tilbake

Vil overbevise Jose Mourinho om at han fortjener keeperplassen.

Mange sperret opp øynene da suksesstreneren utelot Casillas fra laget i bortekampen mot Málaga like før jul. Spekulasjonene gikk om uenigheter i garderoben da Antonio Adan overtok førstevalgets plass. Med ham mellom stengene tapte Real 2-3.

Tirsdag møtte Casillias pressen etter at han og lagkameratene trente for første gang i 2013.

– Jeg må kjempe, slåss og prøve å vinne plassen tilbake. Det er målet jeg har, og jeg håper treneren har meg i startoppstillingen søndag, sa den spanske landslagskeeperen.

Til helgen venter Real Sociedad hjemme på Santiago Bernabéu. Casillas mener det viktigste er at laget starter året med tre poeng.

– Det som virkelig er viktig er at de 11 spillerne treneren velger, gjør sitt beste. Klubben kommer før Casillas, sa lagkapteinen.

Real Madrid har allerede tapt flere poeng i årets sesong enn i hele 2011/12. Tittelholderen ligger 16 poeng bak Barcelona og sju bak byrival Atlético.

Casillas innrømmer at formsvikten gjør at motstanderne ikke lenger frykter Real like mye. Han sier det er opp til spillerne å vinne respekten tilbake, men avviser at det er gnisninger mellom spillere og trenere i klubben.

– Vi kan ikke kaste inn håndkleet nå. Vi må fortsette, løpe mer, trene mer og håpe resultatene kommer på banen. Vi må bruke 2013 til å kutte forspranget i ligaen. Situasjonen er vanskelig, men ikke umulig, sa 31-åringen. (©NTB)

Kommentarer til denne saken