Gå til sidens hovedinnhold

Casillas vraket og hetset

Real Madrid-målvakten går gjennom en tøff periode i karrieren.

Iker Casillas må nok en gang finne seg i å sitte på benken når Real Madrid spiller Champions League-semifinale mot Borussia Dortmund onsdag.

På pressekonferansen tirsdag fortalte nemlig José Mourinho hvilke elleve spillere han kommer til å bruke i møtet med tyskerne.

Vandaliserte monument
Og til tross for at Diego Lopez har slitt med en ribbeinsskade, foretrekker Mourinho å bruke 31-åringen framfor Casillas.

- Iker og jeg har et profesjonelt forhold og er to personer som jobber sammen og forstår hverandre, sa Mourinho.

Casillas, som i en årrekke har vært Real Madrids soleklare førstevalg mellom stengene, kobles nå til en overgang bort fra klubben.

Trist for den tidligere så umåtelig populære Casillas er det at deler av fansen også har begynt å snu ryggen til ham.

Mandag ble et monument i gaten han vokste opp i vandalisert, og det ble skrevet støtteerklæringer til Diego Lopez på monumentet.

Vil ikke snakke om Götze
Selv om Real Madrid regnes som favoritter til å nå finalen, insisterer Mourinho på at det er like sannsynlig at det er Borussia Dortmund som får æren av det.

- Det er sjette gang jeg er i semifinalen. Folk forventer det av meg. De fire lagene som er her, og kanskje Juventus og Manchester United, er de beste lagene i Europa - alle har en sjanse. Det er vanskelig å forutse hvordan det vil ende. Det er 25 prosent sjanse for å vinne turneringen for både oss og for Dortmund, mener Mourinho.

Tirsdagens store snakkis i Fotball-Europa var Mario Götzez overgang fra Dortmund til Bayern. Mourinho ville bruke minst mulig tid på å snakke om nettopp dette.

- Jeg kjenner ikke Götze eller mentaliteten til Dortmund-fansen, så jeg vil egentlig ikke kommentere dette. Jeg aner ikke om det vil være positivt eller negativt for våre kamper.

Kampen mellom Borussia Dortmund og Real Madrid kan du følge direkte på NAlive fra 20.45 onsdag.

HTML EMBED
Get Adobe Flash player
addCustomPlayer('1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw', '4CEF66AA7BE0471AB1E7671CB294D574', '11z5tuhs18nwq1qrcifeumr9rn', 575, 524, 'perf1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw-11z5tuhs18nwq1qrcifeumr9rn', 'eplayer14');
Reklame

Her får du tak i de superpopulære shortsene

Kommentarer til denne saken