Cato for alle penga!

Foto: hesteguiden.com

Fighteren sender ut en stallhest med stigende form i lunsjen på Bjerke i dag, og vi tror på seier.

28.11.12 09:30

Tirsdagen er i likhet med mandagen en innholdsrik dag på travfronten, og det hele åpnes med lunsjtrav til Åby i Sverige og på Bjerke her hjemme. Det fortsetter på kvelden med dobbel V5 til Forus her på berget, og de norske spillerne har også muligheten til å spille V65 til Eskilstuna i Sverige denne tirsdagen.

Les også:Svanstedt er seierssugen

Vi synes det ligner en topp vinnersjanse for 9 Cayenne Advance i V5-2 i lunsjen på Bjerke i dag, og med to løp i kroppen i regi Cato Antonsen er trolig formen bare sterkt stigende på 4-årshoppa. Toer på fine 16.6 på et underlag som ikke ga nooe gratis i den siste starten (rufsete forhold), og dagens konkurrenter er av den svake sorten.

Vi tror således at Igor Brick-datteren klatrer helt til topp denne gangen, og vi tror hoppa bare har en fordel av å stå i andre rekke. Gikk i tet i den siste starten, men det virker for oss til å være en type som er klart best med ryggløp i det lengste. Det er veldig fin kapasitet på 4 Running Lindy, men hun er som kjent håpløst usikker.

Vår rangering V5-2: A: 9 B: 4-5-11-8 C: 2-3-10-1 D: 6-7

Innleveringsfrister Bjerke
V5 kl. 13.37
DD kl. 14.12

Sportspill holder fortsatt koken, og de to siste dagene har vi spilt inn totalt 10 839 kroner på våre foreslåtte spill! Vi jobber på for våre lesere, og det er nye sjanser i lunsjen på Bjerke i dag!

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

To hester gjør opp
Ja, vi synes i hvert fall det vil være et sjokk dersom vinneren ikke er å finne på duoen 3 Temptation As og 8 Laugh At My Face i et flott varmblodsløp i finalen, men hvem av de to som trekker det lengste strået til slutt er vi ikke sikre på. Førstnevnte får trolig billig tet denne gangen, og da kan Hamre-traveren lede rundt om. Tapte for favoritten sist de møttes (vant lett på 16.8 full vei sist), men denne står nå verre til.

Sistnevnte er ingen kløpper fra start, og fra dette sporet går det nok et stykke tid før 4-årshoppa er fremme i ”dødens”. Viking Kronos-datteren har dog vært veldig god i tre strake seiersløp nå på slutten, og det er ikke utenkelig at hun kobler grepet på lederen siste 100 også denne gangen. De er vel slik at begge disse hestene kan gå ut i V75-løp uten å gjøre seg bort, og at en av dem vinner er vi rimelig sikre på.

Vår rangering V5-5: A: 8-3 B: 2-12-10-11 C: 1-9-7-4-5

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

V5-1, 1609 meter autostart
Et åpent sprintløp for kaldblodshester innleder denne rebusen hvor vinnerviljen ikke er spesielt fremtredende hos noen av hestene, og vi tyr da til bred gardering. Vi synes 2 Kampen Blessen var veldig positiv til tredje på 31.4 full vei i den siste starten, og på bakgrunn av den innsatsen setter vi 6-åringen fremst (klar fordel av sprint i dag).

Klart bedre enn raden er 6 Eldpia, og 9-årshoppa står veldig fint inne i dette løpet på pengene. Ikke helt stø på beina, men feilfritt kjemper hun om seieren. Vi synes 10 Høymyr Gutten var veldig positiv til sølv på 30.8 over aktuell distanse bak gode Jarli Odin etter litt pause i den siste starten, og løp i kroppen har normalt gjort veldig godt.

På vei opp i form er også 7 Låhne Vind (nå strøket!) med tre løp i kroppen etter litt pause, og 6-åringen nærmer seg en seier nå. Slang seg i galopp 100 meter før mål som slagen gjorde 5 Valle Vegar i den siste starten, men han trekker fordel av sprint. Vi krysser også tidlig av for fartsfylte 3 Føynland Viktor, men formen er usikker der i gården.

Vår rangering V5-1: A: 2 B: 6-10-5-3-1-4 C: 8

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

HTML EMBED

V5-3, 2100 meter autostart
Urutinerte varmblodshester i lavt grunnlag på farten i den tredje avdelingen, og da anbefaler vi bred gardering. Vi synes 10 Eck Vitalis var positiv til fjerde på 17.9 full vei etter litt pause i den siste starten, og løp i kroppen har normalt gjort godt. Fin type dette, og selskapet er ikke verre enn at 4-åringen kan ta livets første triumf i dag.

Det samme kan sies om 7 Smash (tredje på 17.9 full vei i det samme løpet som førstnevnte), og vi synes 3-årshoppa må krysses tidlig i dag. En spennende start gjør nykommeren 1 Romantic Crown, og rapportene fra trener Trond Anderssen er gode. Gått 17.0 full vei som best (tredje siste), og slike tider rekker langt i dette laget her.

Det ble galopp for 5 Firedance i den siste starten, men i debuten var 4-årshoppa god til sølv på 18.1 full vei. Kapasiteten er ikke så verst på 2 Divided Love (sølv på 19.0 full vei i den nest siste starten), mens trioen 6 Chasing Gold (god til sølv i debuten), 8 Vangus G.T. (fin kapasitet) og 9 Speedy Onion (billig i mot sist) også krysses tidlig.

Vår rangering V5-3: A: 10 B: 7-1-5-2-6-8-9 C: 3-11

HTML EMBED

V5-4, 2100 meter autostart
Fire hester hever seg litt over mengden i dette varmblodsløpet, og best på kapasitet er utvilsomt 11 City Of Peace. Femte på 13.4 over en sprint bak gode Cherry Va Bene & Co sist han gjestet dagens arena, men i de to siste startene i Sverige har ikke 4-åringen vært helt som best. Sendes neppe til start igjen dersom ikke formen er sånn noenlunde, og på sitt beste legger Korean-sønnen dette feltet på rygg.

Veldig positiv til tredje på 17.0 over 2609 meter var 10 Evita E.J. i den siste starten, og selskapet i dag er ikke verrre enn at 6-årshoppa er seiersaktuell (gikk solide 15.5 full vei som toer i et løp på Biri 20. august tidligere i år). Av de bedre i dette løpet skal også 5 Hamilton Avenue være (positiv i de to siste startene), mens 1 Passion også krysses tidlig i fra et fint spor (toer på 18.0 full vei i et lunsjløp i den siste starten).

Vår rangering V5-4: A: 11 B: 10-5-1 C: 7-12-3 D: 8-4

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.