RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Cav-kritikk fra Petacchi

Foto: Tim De Waele (©TDWSport.com)
Sist oppdatert:
- Han gjør alle ritt til en krig, mener Alessandro Petacchi.

Mark Cavendish er en fantastisk sprinter, noe annet han virker å ha et talent for er å skaffe seg rivaler.

Denne gangen er det Alessandro Petacchi hever sin kritiske røst mot the Manx Missile. De to møttes under et treningsopphold i California i vinter.

- Han vil fortsatt være den største rivalen, men han må være roligere og ikke dvele ved disse rivaleriene. Han gjør alle ritt til en krig, og det er feil, mener Petacchi.

Petacchi starter sesongen i Giro della Provincia di Reggio Calabria før han kjører etapperittene i Qatar og Oman. Han indikerer også at han vil kjøre de tre store etapperittene.

- Giroen er tøff, men Saronni (Lampre-sjefen, vår anm.) mener jeg og Hondo kan hjelpe Scarponi på lagtempoen. Så kjører jeg touren og deretter vueltaen som forberedelse til VM, forteller Ale-Jet.

Petacchi venter fortsatt på en avgjørelse fra CONI, den italienske olympiske komité, på hvorvidt de vil etterforske han for bruk av doping.

- Jeg har avklart alt, på tross av det blir jeg ikke overrasket om det startes en etterforskning. Men da må de forklare meg på hvilket grunnlag de baserer seg på, uttaler Petacchi til Gazetta dello Sport.

Les flere sykkelnyheter på procycling.no!
Følg oss på Facebook og Twitter!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere