Edinson Cavani og flere Premier League-stjerner har opplevd det samme denne sesongen.

Jubelen slippes løs etter scoring, før de noen minutter senere får beskjed om at målet ikke teller fordi videodommerne har funnet noe ureglementert.

- Tar vekk sjarmen

Manchester United-stjernen tar nå bladet fra munnen og sier klart ifra hva han synes om VAR-bruken i toppfotballen.

- VAR tar vekk sjarmen med fotballen. Du vet ikke om dommeren dømmer straffe mot deg eller offside eller hvordan det i det hele tatt fungerer. Det er vanskelig. Du scorer et mål, så må du vente to minutter med å feire, sier Cavani i et intervju med Dos De Punta.

- Eller enda verre, du feirer, og så forteller de deg at det har blitt annullert fordi du hadde en negl eller håret i offside, eller at lagkameraten din taklet noen 14 trekk før ballen gikk i mål, sier en irritert Cavani videre.

- Spillerne blir ikke spurt

Han mener spillerne bør få muligheten til å være med å bestemme når store endringer skjer i spillet - slik som ved introduksjonen av VAR.

- Vi spillerne tas ikke med i betraktningen når slike ting introduseres. Det er liksom «spill og hold kjeft - du tjener masse penger».

- Fotballen lider av dette, selv om de er litt lidenskap igjen. Du må være kald i hodet for å finne deg i dette over tid.

Det er bare en drøy måned siden Cavani selv opplevde at hans scoring mot Tottenham ble annullert, etter at Scott McTominay traff Heung-min Son med en arm i ansiktet i forkant.

Uruguayaneren, som nylig signerte ny United-kontrakt, har scoret ni Premier League-mål denne sesongen.