Gå til sidens hovedinnhold

Cech skuffet og såret

Petr Cech er skuffet over Readings Stephen Hunt.

Hunt var mannen som forårsaket hodeskalle-bruddet til Cech i oktober. Den tsjekkiske 24-åringen, som nå er tilbake i trening igjen, må spille med hjelm i tre år på grunn av skaden.

Og keeperen er lei seg for at Hunt aldri tok kontakt i etterkant, selv om midtbanespilleren i pressen sa at han ønsket Cech alt vel.

- Jeg var skuffet over å se at Stephen Hunt snakket mye om meg i pressen, men han ringte meg aldri. Det er ikke så vanskelig å få til. Han skrev heller ikke til meg. Jeg fikk et brev fra Reading i oktober, med hans underskrift. Ikke noe mer. Jeg var skuffet, men jeg sa til meg selv at det må være vanskelig for han å leve med også. Jeg vet ikke om han gjorde det med hensikt, og jeg er ikke interessert i å vite heller, sier han til The Sun.

Cech håper å være tilbake i spill igjen mot Liverpool lørdag - tre måneder etter at han spilte sin siste kamp. 24-åringen påstår at han aldri har vært så sterk mentalt og fysisk som nå.

- Jeg spilte min første kamp på trening sist tirsdag. Jeg tenkte ikke på skaden min i det hele tatt. Jeg slang meg inn i spissens føtter, og det var ikke noe problem, sier han til The Sun.

Cech hevder han ikke risikerer livet sitt.

- Jeg vet at jeg ikke risikerer livet mitt ved å spille igjen, og det er det viktigste. Jeg må ikke tenke for mye, og folk flest er nok reddere enn meg, legger han til.

Cechs comeback i helgen kan imidlertid bli stanset på grunn av hjelmen han bruker. Den må bli godkjent av Fifa først før den kan bli brukt i kamp.

Reklame

Cyber Monday: Milrab har fylt på med nye salgsvarer