Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Cecilie kommer hjem

Foto: ROBERT ATANASOVSKI (Scanpix)
Keeperstjernen har kjøpt seg hus med strandlinje og naust utenfor Bergen.

(iBergen.no) : Leganger har i lang tid vært på jakt etter en eiendom i Nordhordland. Nå har hun kjøpt en 1,5 mål stor eiendom med hus, strandlinje og naust på Risnes i Radøy kommune. Avisen Strilen skriver at eiendommen kostet den bergenske håndballstjernen tre millioner kroner.

Boligen har vært brukt som helårsbolig, men skal av forrige eier ha vært mest brukt som fritidsbolig. Det er ukjent hva Leganger vil bruke sin nye eiendom til. Men bergenseren har kontrakt med Anja Andersens stjernelag Slagelse frem til sommeren 2009, og vil neppe kunne bruke nyervervelsen til fast bolig før den tid.

Den profilerte keeperen har tidligere gått utradisjonelt til verks for å sikre seg drømmekåken. Sommeren 2004 la hun lapper i postkassene til folk i Masfjorden for å høre om noen visste om hytter, tomter eller hus som var til salgs i området.

Tatt i betraktning at Masfjorden kommune bare to år tidligere solgte hustomter på auksjon for ti kroner, men med byggeplikt innen tre år, er det nærliggende å konkludere med at Leganger var på jakt etter et sted å kople av mellom harde studier og håndball.

Les flere nyheter på www.iBergen.no

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!