*Nettavisen* Sport.

Celtic vant Old Firm

Foto: Reuters/Scanpix

Celtic vant et høydramatisk nabooppgjør mot Rangers etter at de scoret på overtid.

17.04.08 16:18

Celtic har slitt i den skotske toppdivisjonen den siste tiden, men onsdag vant de en høydramatisk kamp mot erkerivalen Rangers i et oppgjør som endte 2-1.

Avgjørelsen på kampen falt ikke før ett minutt på overtid da den nederlandske hodespesialisten Jan Vennegor stanget ballen i mål fra rundt tre meter.

Dramatisk
Celtic tok kommandoen fra start og etter 22 minutter fyrte Shansuke Nakamura av et skudd fra drøyt tretti meter som gikk utakbart i krysset bak Rangers-målvakt Allan McGregor.

Rangers ga imidlertid ikke opp og etter 55 minutter dro spanjolen Nacho Novo seg fint innover fra høyrekanten og satte ballen trygt i nettmaskene.

Dramatikken toppet seg da Carlos Cuéllar ble utvist og Celtic tildelt straffe etter at forsvarsspilleren stoppet et Nakamura-skudd med hånda. Scott MacDonald tok straffen, men en skadet McGregor reddet skuddet.

Rangers topper fortsatt
Selv om de tapte i dag ligger Rangers fortsatt øverst på tabellen i den skotske toppdivisjonen, ett poeng foran nettopp Celtic. Rangers har imidlertid to kamper mindre spill, slik at Celtic-seieren i dag var helt nødvendig for at de fortsatt skal henge med i gullkampen.

Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag