RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Celtic vil ha Rivaldo

Foto: Scanpix
Celtic håper å snappe Rivaldo foran nesen på Bolton. Samtidig har rivalene fra Rangers begynt å snuse på Monacos kroatiske spiss Prso.

Rivaldo var tilsynelatende enig om en kontrakt med Premier League-laget Bolton. Men han har ennå ikke skrevet under. Det har fått Celtic til å gjøre et forsøk på å snappe brasilianeren.

Manager Martin O`Neill bekreftet fredag at 32-åringen er en av spillerne han har tenkt til å signere for å styrke laget til høstens Champions League. Han har planer om å få laget forbi gruppespillet.

- Jeg begynner på toppen av lista over spillere jeg kan tenke meg å kjøpe, og så jobber jeg meg nedover. Hvorfor ikke, hvis vi har tenkt til å ha ambisjoner i Champions League til høsten, spør O`Neill.

- Som de fleste andre ønsker vi ikke å snakke for høyt om hvilke spillere vi vil ha tak i. Men det er sant at hvis en spiller som Rivaldo er ledig, så er vi selvsagt interessert, sier han, ifølge AFP.

Samtidig sier Rangers` manager Alex McLeish til klubbens hjemmeside at de gjerne vil få tak i Przo fra Monaco.

- Han kommer hit for å prate med oss. Det er ennå ikke kommet til noen enighet, men vi håper å slutte avtale med ham, siden det er en spiller vi svært gjerne vil ha, sier McLeish.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere