RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Celtics med sju på rad

Foto: AP/Scanpix
Sist oppdatert:
Har bare tapt tolv kamper i årets sesong.

Paul Pierce ble toppscorer med 22 poeng da Boston Celtics vant natt til lørdag 116-93 over Chicago Bulls i NBA. Kevin Garnett bidro også sterkt med 16 poeng og åtte rebounds, mens Kendrick Perskins scoret 14 og hadde elleve rebounds.

Dermed står Celtics med 48 seirer på 60 kamper, noe som betyr at laget har vunnet imponerende 80 prosent av kampene sine i år. Med det har laget den klart beste statistikken i NBA så langt i år. Chicago, på sin side, ser ikke ut til å nå årets sluttspill etter å ha vunnet under halvparten av kampene så langt i sesongen.

San Antonio Spurs hadde før fredagens NBA-runde vunnet hele elleve kamper på rad. Denver Nuggets, som jakter på en sluttspillplass, sørget imidlertid for å sette en stopper for den tolvte seieren, ved å slå Spurs 109-96 på hjemmebane.

I kampen mellom byrivalene LA Lakers og LA Clippers var det, ikke uventet, Lakers som trakk det lengste strået. Kobe Bryant, som ofte disker opp med poeng i hopetall, nøyde seg med å score 16 denne gangen, men takket være en jevn laginnsats fikset Lakers en overlegen seier med sifrene 119-82.

Fredagens mestscorende lag var Golden State Warriors. Hele 134 poeng sørget de for, før kampen ble blåst av.

Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene

Vil du ha sportsnyheter på mobilen? Send SPORT til 1984. Tjenesten koster 2,- per melding.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere