Cervélo Test Team-laget meldte i en pressemelding tirsdag at Heinrich Haussler og Andreas Klier mister Flandern rundt og Paris-Roubaix. Det betyr at Thor Hushovd mest sannsynlig må klare seg selv i avslutningene av brosteinsklassikerne. Heinrich Haussler ble som kjent nummer to under fjorårets Flandern rundt og Thor Hushovd snakket ikke om noe annet enn Andreas Kliers enorme rutine foran brosteinsklassikere.

Haussler sliter med en kneskade etter to velter denne sesongen. Først under Algarve rundt, deretter under Paris-Nice.

- Jeg er virkelig skuffet over skaden, men jeg innser at det viktigste er å bli 100 prosent frisk. Neste mål for meg blir Tour de France, hvor jeg ønsker å være i toppform, forteller Heinrich Haussler.

34 år gamle Klier veltet under E3 Prijs Vlaanderen lørdag og er uaktuell for klassikerne.

- Vårklassikerne er mine favorittritt, og jeg ville virkelige være med der. Det viktigste for meg er å bli skadefri slik at jeg kan komme tilbake i toppform foran mine neste mål denne sesongen, sier en skuffet Andreas Klier.

Det er usikkert hvem som erstatter Haussler og Klier i Cervélo-laget, men i følge nettstedet cyclingstartlists.com er allerede Hushovd, Rasch, Hammond, Hunt, Lancaster og Lloyd inne i Cervélo-laget til søndagens Flandern rundt.