Championen i førersetet

tetvant på Bjerke 3.12.08

tetvant på Bjerke 3.12.08 Foto: hesteguiden.com

Eirik Høitomt har flere fine vinnersjanser i Skien i kveld, og vi er rimelig sikre på at rogalendingen sitter bak en vinner i den tredje avdelingen.

04.11.10 13:54

Klikk her for å se våre V5-forslag.

Les også:
Odds del 1: Leverkusen vinner klart

Odds del 2: Ingen vinner i Paris
Nyttige tips: Lesernes oddstips torsdag

Trav Bergen: En hoppe i superform

I en feilfri utgave er det neppe noen som nekter 6 Monic Forte teten i V5-3, og med en sterkt stigende formkurve har vi ingen betenkeligheter med å la Halle-traveren stå ugardert. Dagens konkurrenter er mildt sagt av den skrale sorten, og svingene på dagens arena viste 4-årshoppa at hun takler på utmerket vis i den fjerde siste starten (dundret rundt den første svingen i 12-fart). Buvetier D`aunou-datteren vant sprettlett fra spiss på 16.6 i den siste starten etter en kjapp avslutning på løpet (åpnet 18.0 første tusen), og vi er sterke i troen på at vår banker for dagen legger på til sin andre strake.

Vil du kjempe om de virkelig store pottene? Spill andelslag her!

Lever Sportspills eksperttips eller spill Lyntoto i spillboksen under (kommentatorfeltet finner du under spillboksen). Du trenger ikke registrere deg for å spille, og husk at du kan velge mellom ulike beløp i dropmenyen i spillboksen.

Denne rebusen innledes med et løp for varmblodshester i relativt lavt grunnlag, og vinnerkandidatene er etter vårt skjønn mange (vi krysser av for hele åtte hester på amtlige spilleforslag). Det er ikke lett å skille hestene, men etter sin fjerdeplass på 18.6 full vei mot litt tøffere konkurrenter enn dagens i den siste starten føler vi at 5 Naomi Laser skal ha en topp vinnersjanse. Den lange distansen tror vi bare er en fordel for S.J.`s Photo-datteren, og det er slett ikke utenkelig at 5-årshoppa gjentar bedriften fra sist hun startet på dagens arena (spurtet da inn til en enkel seier).

Et positivt inntrykk ga 1 Obtain i debuten for Odd A. Sagholen, og selv om konkurransen ikke var av den skarpeste sorten ved triumfen på 18.8 full vei på Biri i den siste starten bør Great Challenger-sønnen vurderes tidlig (virket til å være en sterk type). Trekker fordel av distansen tror vi også 2 Marcus Palema gjør (ga et flott inntrykk ved triumfen på 17.1 full vei i den tredje siste starten) , mens kapasiteten på 4 Porshe Tamsen er udiskutabel (dog et kinkig fjerdespor å krangle med).

Vi garderer bredt også i den andre avdelingen, men fra spiss er 4 Optisk Lyn hesten å slå. Spikeld-sønnen fikk sølv på fine 27.9 over en sprint i den siste starten, men distanseøkningen i kveld skal normalt ikke ha noe å si. 7-åringen er dog ikke en hest vi liker spesielt godt (føler at det ikke er veldig mye å gå på med hensyn til utviklingen, og aksjonen er ikke alltid et vakkert syn), og det er nok av kapable utfordrere i dette løpet.

Etter å ha vunnet lett på fine 29.1 over en sprint fra en veldig vanskelig utgangsposisjon i den nest siste starten fikk ikke 6 Slutt spille ut hele sitt register i den siste starten på Bjerke, og sammen med 5 Stensvik Faksa (kraftig på gang i ny regi) skal Kaasin-traveren regnes tidlig (to lite spilte 8-prosentere dette). På vei opp i form er også 3 Sør Evita, mens kapasiteten er udisktabel på duoen 8 H.M. Hird Balder og 10 Tidemand Pål.

Annonse: Grøstad/Lerum`s V5-tips til løpene på Klosterskogen kan du finne her!

Et flott løp med høy kvalitet på flere av deltagerne støter vi på i den fjerde avdelingen, og i kraft av sporet må 3 Bambino Avanti settes fremst. Den kapable Love You-sønnen gikk fullt godkjent til fjerde på fine 15.4 full vei i den siste starten, og i kveld kan det ligge an til tet for Gottling-traveren.

Nydelig til står også 1 Digital Recorder, og dersom formen er på plass etter litt hvile skal Super Photo Kosmos-sønnen tilmåles solide vinnersjanser. Fremstår i en langt tøffere utgave gjør nå 11 Highfive Kemp, og etter sin sterke innsats til fjerde i et tøft V75-løp i den siste starten (satt endog litt fast) krysser vi tidlig, på tross av en litt vanskelig utgangsposisjon.

Nettavisens spilleforslag til løpene på Klosterskogen kan du få levert her.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: hesteguiden.com

Tet og slutt?
En helt glitrende oppgave har 6 Zevs foran seg i den avsluttende avdelingen, og på sitt beste leder Spang Best-sønnen dette løpet rundt om. 8-åringen leverte en klart godkjent innsats til tredje på fine 25.3 full vei etter litt pause i den siste starten, og løp i kroppen har normalt gjort veldig godt.

Det begynner dog å bli en stund siden stridsmoralen har vært helt på topp hos Klepaker-traveren, og dersom storfavoritten skulle bremse litt siste biten tror vi 1 Druasel kan stå klar til å overta fra rygg leder via siste indre. Spikeld-sønnen er en meget habil sprinter på sitt beste, noe også 11 Moe Granar er.

Sistnevnte er nå tilbake i hjemmelige omgivelser hos sin eier, og etter litt pause kan fort Braute-sønnen vise seg å være kraftig forbedret (og vi tror startkjappe Vidar Hop følger ryggen til storfavoritten ned startsiden, og sitter i en fremskutt posisjon direkte). På vei opp i form er 4 Torpa Emil, og når champion Eirik Høitomt setter seg opp bak Moe Odin-sønnen får han en plass på vårt største spilleforslag.

Spilleforslag
Til V5-løpene på Klosterskogen har vi satt opp tre spilleforslag på hhv 144, 432 og 1344 kroner, som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøpe her .

Innleveringsfrister Klosterskogen
V5 kl. 19.05 (løp 3-7)
DD kl. 20.05 (løp 6-7)

Kjøp en bong og se løpene fra Klosterskogen gratis på rikstoto.no i kveld!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.