RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Champions League kan lokke Winters

Sist oppdatert:
Robbie Winters er usikker på om han blir i Brann neste sesong. En gulrot kan være Champions League-deltakelse.

Etter tre nye poeng mot Stabæk i går, har Brann har kurs mot ligagull. Med maks flaks i neste års europacupkvalik kan rødtrøyene være å se i neste års gjeveste klubbturnering. Slikt kan lokke nye stjerner til klubben, men også beholde dem som vurderer å forlate klubben.

- Hva som skjer neste år er ennå usikkert. Jeg tar en endelig avgjørelse etter sesongen, men det er klart det frister med spill i verdens gjeveste klubbturnering. Det kan bli avgjørende for om jeg blir i Brann, sier Winters.

Vil bli toppscorer
I går nettet Winters sitt andre mål på to seriekamper, og spissen er selvsagt glad han endelig ser ut til å ha funnet tilbake til scoringsformen. Nå sikter han mot toppscorertittelen.

- For angrepsspillere er det vitalt å lage mål. Det gir godt med selvtillit, og hver kamp blir lettere å spille når du vet du kan levere varene. Med to mål på de siste kampene vet jeg at jeg er i rute. Nå får jeg jakte på toppscorertittelen, sier Winters og smiler.

Glad for Charlie
Winters er glad på vegne av sin landsmann og gode venn Charlie Miller, og er overbevist om at Millers matchvinnermål vil gi ham den nødvendige selvtilliten. Winters ønsker dessuten at Brann gjør at de kan for at Miller skal trives i klubben.

- Jeg er svært glad på vegne av Charlie. Igjen kom han inn og viste hvilken fantastisk spiller han er. Jeg håper dette vil gi ham den nødvendige selvtilliten han trenger for å spille seg tilbake på laget. Jeg håper Brann gjør alt de kan for at han fortsatt ønsker å bli værende i klubben, sier Winters.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere