Gå til sidens hovedinnhold

Champions League stjeles

I kveld er det i gang igjen med Champions League-fotball. Du har ikke abonnement, men piratene gir deg tilgang.

I kveld spiller Benfica mot regjerende Champions League-mester Liverpool. Liverpool gikk ubeseiret gjennom pulje G. I Lisboa møter engelskmennene laget som slo ut Manchester United, etter å ha vunnet 2-1 i siste gruppekamp. På den ene siden sitter den levende legenden i Liverpool, Rafael Benitez. På den andre benken sitter den nederlandske legenden Ronald Koeaman.

Revansjeoppgjør
I morgen er det godbiten Chelsea-Barcelona du kan se på TV 3. Kampen mellom to av Europas absolutt beste lag er revansjeoppgjør fra forrige sesong. Da møttes Chelsea og Barcelona i åttedelsfinalen. Over to forrykende fotballkamper vant Chelsea sammenlag 5-4.

Rettighetene til Champions League er på lik linje med rettighetene til OL og andre store idrettsbegivenheter dyre ting som kjøpes av TV selskapene som slåss om markedsandeler. Dette bryr ikke piratene seg om og i internetts anarkistiske natur har kineserne eller nettsteder hjemmehørende i Kina nå liggende alle disse begivenhetene ute på gratis web TV.

Det er på denne linken du finner det.: www.tvkoo.com/update/viviplay.exe .

Med relativ lett manøvrering vil du kunne finne fram til det du leter etter selv om siden er på kinesisk


Forbehold
Som med mange andre ting som er gratis, har medaljen en bakside: enkelte ganger kan det være at det ikke fungerer ved første forsøk. Ved stor pågang kan det ta noe ekstra tid å få lastet ned kanalen.

Du må selvsagt ha bredbånd for å kunne se noe og det er store muligheter for at ikke spesielt hyggelige ting kan skje med maskinen din hvis du ikke er godt beskyttet.

Reklame

Ekstremt høy strømpris – slik kutter du regningen

Kommentarer til denne saken