RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Charlie Miller til Cardiff

Sist oppdatert:
Charlie Miller har reddet Brann for siste gang. Fredag morgen reiser skotten på prøvespill i Championship-klubben Cardiff City.

BRANN STADION (Nettavisen): BRANN - ROSENBORG 3-2: Charlie Miller trengte kun tre minutter på banen for å avgjøre kampen for Brann.

Skotten kom inn i det 87. minutt og to minutter senere hadde Branns superskotte sendt i vei en suser som Rosenborg-keeper Alexander Lund Hansen måtte gi retur på.

En annen innbytter, Trond Fredrik Ludvigsen, dukket opp på returen og satte inn Branns avgjørende 3-2-scoring.

- Jeg satte Robbie Winters og Charlie Miller inn av to årsaken. Den ene var naturligvis for at de skulle få ta en avskjed med Brann Stadion og fansen. Den andre er jo skadesituasjonen vår, forklarer Branns trener Mons Ivar Mjelde overfor Nettavisen like etter kampslutt.

For det har lenge vært kjent av Charlie Miller og Robbie Winters ønsker seg bort fra Brann.

Reiser fredag
Allerede fredag setter Miller seg på flyet til Wales for en ukes prøvespill hos Championship-klubben.

- Jeg skal trene med dem en stund, sannsynligvis en uke. Så får vi se. Jeg håper jo på å skifte klubb, forteller Charlie Miller til Nettavisen.

- Har du mottatt et kontraktsforslag fra klubben?

- Nei, ikke foreløpig. Men hvem vet, kanskje jeg blir det etter å ha trent med dem, svarer Miller.

Cardiff City ligger helt i toppen av The Championsship og har som mål om å rykke opp til Premier League. Etter 21 serierunder ligger klubben på en foreløpig tredjeplass med 38 poeng - like mange poeng som tabelltoer Preston og to poeng bak tabelleder Birmingham.

- Det er en fin klubb med fin stadion. Dessuten spiller en god venn av meg, Steve Thompson der. Jeg ser frem til å reise bort dit, sier Miller.

Hyller skottene
Brann-trener Mons Ivar Mjelde hyller Charlie Miller og Robbie Winters innsats i Brann.

- De har avgjort mange kamper for Brann og gjort veldig mye bra, sier Mjelde.

- Er det helt utenkelig at de blir i Brann neste sesong?

- Ja, jeg tror de har spilt sine siste kamper for Brann. Nå reiser jo Charlie allerede i morgen på prøvespill i en utenlandsk klubb, poengterer Branns trener.

Charlie Miller utelukker imidlertid ikke at han vender tilbake til Brann etter prøvespillet i Cardiff.

- Får jeg ikke kontrakt der, kan det hende jeg kommer tilbake for å trene her når overgangsvinduet åpner i januar, sier Miller.

Brann til kvartfinalen
Et skadeutsatt Brann tok en fullt fortjent seier over et minst like skadeutsatt RBK i torsdagens Royal League-kamp på Brann Stadion.

Erik Huseklepp, Armann Monkam og Trond Fredrik Ludvigsen scoret for Brann, mens Rosenborgs fulltreffere ble satt inn av Alexander Tettey og Vidar Riseth.

Brann er dermed klar for kvartfinalen i Royal League, mens Rosenborg er utslått etter kun ett poeng på fem kamper.

- Fortjent seier
- En fullt fortjent seier, fastslår Mons Ivar Mjelde.

Rosenborgs trener Knut Tørum er enig.

- Brann var spesielt bedre enn oss i andreomgang. Selv om vi perioder hang bra med, synes jeg det var fortjent at Brann vant, tross alt, oppsummerer Tørum.

PS: Mens Charlie Miller trener med Cardiff, blir Robbie Winters med i Branns tropp som reiser til Sverige for å møte Helsingborg søndag. Winters har foreløpig ikke fått tilbud om prøvespill i andre klubber.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere