*Nettavisen* Sport.

Charlies herlige kanon

- Det er bare Charlie som kan gjøre slikt, sier Brann-trener Mons Ivar Mjelde om kanonmålet til Miller. Se målet her

14.05.06 10:59

Sandefjord-Brann 0-2

Charlie Miller spilte som en konge da han kom inn i andre omgang. Kronen på verket satte han i det 73.minutt men en scoring for historiebøkene. Corneren fra Martin Andresen ble lagt over feltet og til Charlie Miller som ventet på motsatt side. Han klemte til på hel volley og ballen suste i motsatt hjørne.

Årets mål igjen?
Miller kan fort møte seg selv i konkurransen om årets mål etter den spektakulære scoringen han hadde mot Fredrikstad i den første serierunden.

- Det var en fin ball fra Martin og jeg fikk god kontakt med ballen. Var glad da jeg så den gå i mål. Laget spilte veldig bra i dag og jeg er glad for tre poeng etter at Lillestrøm vant i går, sier den smørblide skotten til TV2 etter kampen.

- Stolt av guttene
Brann-trener Mons Ivar Mjelde var rett og slett stolt av guttene sine etter kampen mot Sandefjord og ikke mindre imponert av scoringen til Miller.

- Det er bare Charlie som kan gjøre slike mål. Han hadde en tilsvarende tidligere i kampen, men her fikk han kanontreff, sier Mjelde til TV2-sporten.

Han berømmer laget for innsatsen i en kamp han på forhånd så på som vanskelig.

- Sandefjord er et vanskelig lag å møte. De er gode på dødballer og har stor innsats. Derfor er jeg veldig stolt og gleder meg stort over denne viktige seieren på bortebane, sier Mjelde som mener Brann burde ha drept kampen lenge før Charlies kanonscoring.

Divisjonsforskjell
Mjelde valgte å starte med et løpssterkt lag og tok ut både Charlie Miller og Bengt Sæternes til fordel for Martin Knudsen og Migen Memelli. Det gav mer kriging enn finspill, men viktig for å bryte opp Sandefjord.

Etter fire minutter var Kristjan Örn Sigurdsson frempå og gav Brann den perfekte starten på kampen. Situasjonen i forkant av scoringen kommer nok til å bli diskutert lenge fremover, men dommer Tom Henning Øvrebø anså ikke duellen i forkant som angrep på keeper.

Sandefjord hadde en stor sjanse før pause, men den stoppet Håkon Opdal glitrende ved å hente frem en redning i verdensklasse.

Etter pause kom Miller og Sæternes på banen og utover i kampen kunne det virke som om det var divisjonsforskjell på lagene. Brann produserte den ene store sjansen etter den andre. Robbie Winters hadde en i stangen og en som ble reddet på streken, Petter Vaagan Moen var en skostørrelse fra å score, Bengt Sæternes burde ha puttet og det samme kunne fort Bjarnason ha gjort.

En solid kamp av Brann og den sjuende kampen på rad uten tap. Laget har heller ikke sluppet inn mål i de tre siste bortekampene - noe et godt forsvar skal ha det meste av æren for.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag