RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Charlton fortsatt jumbo

(Scanpix/AP)
Sist oppdatert:
Ian Dowie sitter løst i Charltons managerstol etter nok et tap i Premier League. Lørdag ble Wigan for sterke.

Wigan - Charlton 3-2: Ian Dowies Charlton fikk en etterlengtet seier mot Manchester City (1-0) i forrige serierunde. I lørdagens oppgjør mot Wigan ble London-laget hentet ned på landjorda igjen.

Tidlig mulighet
Wigans Henri Camara satte standaren allerede etter tre minutter. Den tidligere Wolves-spissen kom til et godt skudd fra 18 meter, men Charlton-keeper Scott Carson sto i veien for et tidlig mål.

Ti minutter senere var det likevel klart for Wigan-scoring. Lee McCulloch tok et utspill fra målvakt Chris Kirkland direkte på halvspretten, og ballen fant veien til nettmaskene bak Carson.

Wigan fortsatte å dominere kampen etter nettkjenningen, men det måtte nok en keeperassist til for at ledelsen skulle dobles. Kirkland unyttet medvinden og oppspillet fant veien til nevnte Camara. Spissen satte ballen kontant i nett-taket fra 15 meter. 2-0 til hjemmelaget, noe som også sto seg til pause.

- Vi kan ikke forsvare oss slik at ballen går direkte fra målvakten og opp til en spiss som scorer - slikt skal ikke skje, sier Dowie til Sky Sports.

Lyspunkt
Darren Bent har vært et av få lyspunkter i årets Charlton-sesong, og i det 52. minutt noterte spissen seg for sitt femte ligamål i år. 2-1, og bortelaget øynet håp om poeng.

Det håpet ble knust da Wigans Matt Jackson scoret med et lekkert hodestøt tolv minutter før full tid, etter et godt frispark av Kevin Kilbane.

Kampen så ut til å renne ut i sanden med 3-1, men Charlton-innbytter Marcus Bent pyntet på resultatet i siste spilleminutt. Det endte 3-2 på JJB Stadium, og krisen fortsetter for Ian Dowie.

- Vi har vist oss gode defensivt i det siste, men i dag gjorde vi ikke de riktige tingene, sier Dowie.

Wigan har vunnet fire strake kamper på rad i Premier League.

- Det å få fire strake er en god prestasjon, men det er takket være hardt arbeid, sier manager Paul Jewell.

Mens Charlton er sist (8 poeng), ligger Wigan på en respektabel 8. plass med 17 poeng.

P.S. Thomas Myhre er skadet, og var verken på banen eller benken for Charlton.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere