*Nettavisen* Sport.

Charlton på Champions League-plass

Matt Hollands fantastiske langskudd sikret Charlton seieren i en tidvis morsom kamp på The Valley lørdag. Seieren fører hjemmelaget opp på fjerde-plass i ligaen, en plassering som sikrer plass i neste års Champions League.

13.03.04 20:39

Middlesbrough spilte på sett og vis underholdende fotball det meste av kampen, og Bolo Zenden var da også nær ved å gi Boro ledelsen allerede etter åtte minutter, da han smelte kula i stolpen.

Til tross for en viss spillemessig dominans i første omgang, var det Charlton som kunne gå til pausen med det som skulle vise seg å bli vinnermålet.

Paulo Di Canio, som dannet spisspar med Carlton Cole i dag, kom seg fri på høyresiden og fant Holland med en pasning, som sistnevnte skrudde nydelig i lengste kryss fra kanten av 16-meteren.

Middlesbrough opprettholdt presset i andre omgang, men uten at laget var i stand til å skape mange sjanser å snakke om. I stedet kunne Charltons Shaun Bartlett økt ledelsen mot slutten av kampen, men skuddet gikk like til side for Mark Schwarzer i Boro-målet.

Dermed kunne Charlton innta den meget viktige fjerde-plassen i Premier League etter dagens kamper, ett poeng foran Newcastle og Birmingham.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.