RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Chelsea anker Kezman-dom

Det engelske fotballforbundet (FA) utestengte Mateja Kezman i tre kamper fordi han fikk rødt kort i en treningskamp mot Roma. Nå anker Chelsea utestengelsen.

Kezman fikk tre kampers karantene etter å ha blitt utvist i treningskampen mot Roma tidligere i sommer. Spissen overfalt Olivier Dacourt, og måtte ta en tidlig dusj.

Men nå anker Chelsea FAs dom. London-klubben mener straffen Kezman fikk var "for streng - spesielt ettersom klubben selv valgte å sette spissen på tribunen i treningskampen mot AC Milan på grunn av det røde kortet.

- Saken er ikke avgjort ennå, slår Chelseas asisstenttrener Steve Clarke fast overfor The Guardian fredag.

- Vi kommer til å anke utestengelsen til Kezman, så får vi se hva som skjer. Vi har blitt fortalt at han må stå over tre kamper, men du må selv spørre FA om de har sett videobevis fra episoden. Jeg tror vi har en svært sterk sak, fortsetter Clarke.

Kun to spisser
Kezman vil miste oppgjørene i Premier League mot Birmingham, Crystal Palace og Southampton, men rekker likevel å spille åpningskampen mot Manchester United før utestengelsen trer i kraft.

Chelseas sjef Jose Mourinho liker svært dårlig at han nå bare har to spisser å velge i mellom i de første kampene i Premier League. Didier Drogba og Eidur Gudjohnsen er de eneste tilgjengelige etter at Adrian Mutu og Herno Crespo er utlånt til henholdsvis Juventus og AC Milan.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere