RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(NICOLAS ASFOURI / AFP)

Chelsea benekter Spurs-anklager

Sist oppdatert:
Chelsea var raske til å kommentere anklagene fra Tottenham, som lørdag førte til suspensjon av Tottenhams sportsdirektør Frank Arnesen.

- Chelsea Ltd har henvendt seg til Tottenham for å få tillatelse til å snakke med Frank Arnesen for to uker siden, skriver Chelsea i en pressemelding.

Utspillet står i sterk kontrast til de beskyldningene Tottenham har kommet med.

Klubben suspenderte umiddelbart Arnesen fra sin stilling, etter at han hadde fått et tilbud om å overta samme stilling i Chelsea.

Tottenham anklager Chelsea for å ha gått frem på en måte som er i strid med regelverket til FA. Og det bare fire dager etter at de ble bøtelagt for å gjøre nettopp det samme med Ashley Cole.

Tottenham mottok et brev fra Chelsea 23. mai, med forespørsel om å hente Arnesen. En kopi av brevet ble samtidig sendt til Frank Arnesen, og derfor mener Tottenham at klubben ikke har fått henvendelsen først.

Regelen lyder slik:
- Ingen klubb må direkte eller indirekte forsøke å overtale en ansatt i en annen klubb til at avslutte sin kontrakt med sin klubb (uansett om det er kontraktsbrudd eller ikke), eller direkte eller indirekte henvende seg til en sådan ansatt med det formål å tilby vedkommende ansettelse uten på forhånd at ha fått tillatelse fra den andre klubben.

Tottenham Hotspur varsler også at de vil komme til å kreve økonomisk erstatning fra Chelsea.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere