Chelsea er klare for semifinalen i Europa League

IMPONERTE: Petr Sevcik på Stamford Bridge.

IMPONERTE: Petr Sevcik på Stamford Bridge. Foto: Jason Cairnduff (Reuters)

Chelsea gikk mot en knusende seier, men fikk det plutselig tøffere enn ventet mot Slavia Praha.

18.04.19 23:33

CHELSEA - SLAVIA PRAHA 4-3 (5-3):

London-laget vant torsdagens kvartfinale på Stamford Bridge 4-3 og er klare for semifinalen i Europa League etter å ha vunnet 5-3 sammenlagt.

Oppgjøret mot Slavia Praha ble imidlertid langt mer spennende enn det mange hadde trodd da tsjekkerne scoret to raske mål i starten av andre omgang.

- Vi startet andreomgangen veldig dårlig, men jeg er virkelig fornøyd fordi vi spilte bra i de første 45 minuttene og er i semifinalen i Europa League. Det er viktig for oss, sier Chelsea-manager Maurizio Sarri til BT Sport.

Chelsea startet kampen forrykende og ledet 2-0 allerede før ti minutter var unnagjort etter en scoring av Pedro og et selvmål av Simon Deli. Hjemmelaget fortsatte å styre kampen utover omgangen og ved pause var stillingen hele 4-1 til de blåkledde. Da hadde Olivier Giroud også notert seg for en scoring, før Pedro scoret sitt andre for kvelden.

SCORET: Pedro scoret flere ganger før pause. Foto: John Walton (Pa Photos)

Etter pause ble det derimot en helt annen kamp og gjestenes Petr Sevcik skapte store problemer for Chelsea med to flotte og raske scoringer like etter hvilen.

Scoringene tente for alvor håpet for Slavia Praha som forsøkte seg på et aldri så lite fotballmirakel, men det ble bare med håpet for tsjekkerne.

Maurizio Sarri tok etter hvert grep med å sette innpå Jorginho for Ross Barkley, og det lykkes Chelsea-manageren godt med.

Slavia Praha skapte nemlig lite mot slutten av kampen og London-laget fikk til slutt kontroll på kampen og sikret avansement til seminfinalen.

I semifinalen skal Chelsea møte Eintracht Frankfurt som slo ut Benfica av kvartfinalen torsdag kveld.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.