Gå til sidens hovedinnhold

- Chelsea er større rivaler

Sir Alex slår tilbake mot Rafa.

MANCHESTER UNITED - CHELSEA LIVE FRA 17.00!

Fredag kritiserte Liverpool-manager Rafael Benitez åpent Sir Alex Ferguson for Manchester United-managerens behandling av dommerne. Nå er ordkrigen igang for fullt på fotballøya.

Større forventninger
Ferguson provoserer antakelig Liverpool-fansen når han uttaler at Chelsea fortsatt er Uniteds største rival, og at han tviler på om Liverpool kan holde løpet ut.

- Jeg tror det spisser seg til og at det kommer til å handle om to lag, sier Manchester United-manageren til Times Online, og insinuerer at Liverpool ikke har det som trengs for å være et av dem.

- Liverpool har hatt en god start som har gitt dem selvtillit, og det er større forventninger til dem nå. De prater om å vinne ligaen - supporterne prater om det og spillerne prater om det, så det er jo en forandring. Men dette er første gang på mange år at de i det hele tatt har mulighet til å prate om det, fortsetter Ferguson.

Peker ut Chelsea
Derfor mener treneren at mangelen på erfaring de siste årene vil felle merseysiderne.

Da er dagens motstander på Old Trafford en større trussel for de røde djevelene, hevder Sir Alex.

- Chelsea har erfaring, og har vært våre hovedrivaler de siste fem årene.

Manchester United har før dagens oppgjør mot Chelsea hele tre kamper mindre spilt enn Liverpool, og ligger åtte poeng bak Benitez' mannskap.

Chelsea er fire poeng foran United, men med to kamper mer spilt. Før kampen på Old Trafford har Chelsea fortsatt ikke gått på bortetap denne sesongen.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Reklame

Husker du disse to idiotene?

Kommentarer til denne saken