RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(foto: scanpix)

Chelsea festet gullgrepet

Sist oppdatert:
Bolton hadde ballen mest, men Chelsea vant likevel takket være sedvanlig effektivitet. Nå har de festet gullgrepet for alvor.

BOLTON-CHELSEA 0-2:

Med lørdagens seier er avstanden ned til Manchester United ni poeng etter at United snublet mot tabelljumbo Sunderland fredag kveld. I realiteten er avstanden ti poeng, siden Chelsea har ti plussmål mer enn United, og det skal mye til å klare å hente inn det igjen i løpet av serieomgangene som gjenstår.

Femte strake tap
Mot Bolton lørdag var ikke Chelsea imponerende, men det trengte de heller ikke å være. De hadde John Terry/Didier Drogbas panne, Frank Lampards ballforståelse og kvikke hode, og det var mer enn nok til å kneble Sam Allardyces menn.

Tapet var Boltons femte strake, og det var lett å se at laget mangler selvtillit for tiden. Ricardo Vaz Te kom alene med Peter Cech i første omgang, men avsluttet svakt og i stolpen. Kevin Nolan hadde også en god mulighet med skuddfoten, men ballen skled av foten i skuddøyeblikket, og havnet noen meter til side og over Chelseas mål.

Stort mer hadde ikke Bolton å by på, annet enn mye ballinnehav, og slikt vet Jose Mourinhos menn å ta vare på. De hadde ikke mange sjanser de heller, men de tok vare på de få som kom. Og mer trenger man som kjent ikke gjøre i fotball.

- Situasjonen er fantastisk
Chelsea møter Everton hjemme på tirsdag, før de skal møte Blackburn borte neste lørdag. Deretter venter storoppgjøret hjemme på Stamford Bridge mot Manchester United.

Innen den tid kan ligaen allerede være avgjort.

- Situasjonen er fantastisk, men jeg vil at vi skal være fornøyde med seieren og tabellteten - og ikke synge mesterskapssangen. Ikke ennå. Fotballen er full av overraskelser, sa Mourinho til Sky Sports etter kampen.

Frank Lampard har for øvrig scoret 15 mål i serien i år. Det er rekord for en midtbanespiller.

Her er tabellen
Her er toppscorerlisten

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere