Gå til sidens hovedinnhold

Chelsea gir ikke opp Ayala

Chelsea fikk avslag på sitt bud på 120 millioner for Roberto Ayala. London-klubben gir likevel ikke opp kampen om Valencia-stopperens signatur.

Avslaget var det andre Chelsea fikk fra spanjolene. Nå forbereder Claudio Ranieri et tredje bud.

Chelsea-manageren får trolig tøff konkurranse av Manchester United, som også har flagget sin interesse for argentineren. Den siste tiden har det som kan krype og gå av toppspisser vært linket opp til Manchester United, men etter dommen i Rio Ferdinand-saken er det like sannsynlig at en forsvarsspiller blir Alex Fergusons neste nyervervelse.

Chelsea er likevel favoritter til å sikre seg 30-åringen. Stamford Bridge-klubben fikk tidligere i uken forkastet et bud på rundt 100 millioner. Budet ble høynet til 120 millioner, men heller ikke det var nok for spanjolene. Hvis Chelsea lykkes i å sikre seg landslagsmannen, vil Chelseas styrtrike eier Roman Abramovich ha spyttet i hele 1,5 milliarder på spillerkjøp siden han entret manesjen på Stamford Bridge i sommer.

Ayala er regnet som en av verdens beste forsvarsspillere, og har 75 landskamper for Argentina. Ayala kan ikke spille Champions League for Chelsea etter en eventuell overgang, ettersom han allerede har spilt Uefa-cup for Valencia. Det har likevel ikke skremt Chelsea av banen.

Reklame

De beste kuppene du gjør på Fjellsport-salget