RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Chelsea godtar Cole-straffen

Sist oppdatert:
Chelsea har bestemt seg for å ikke anke straffen de fikk for å ha forsøkt å sikre seg Ashley Cole på ulovlig vis.

Chelsea ble bøtelagt med 3,6 millioner kroner, samt gitt en utsatt trepoengsstraff. Poengstraffen blir imidlertid først gjeldende hvis Chelsea blir tatt for en liknende sak innen ett år.

- Vi kommer ikke til å anke. Vi har kommet til at det er det beste for fotballen hvis det blir satt sluttstrek for denne saken, skriver Chelsea i en pressemelding.

Klubben er nå i hardt vær også på grunn av forsøkene på å sikre seg Tottenham-direktør Frank Arnesen. Tottenham krever en betydelig erstatning av Chelsea. Får klubben den, vil de ikke klage London-rivalene inn for FA. Skulle det ende med en klage, og FA mener at Chelsea har brutt reglene igjen, risikerer Chelsea å måtte starte neste sesong med en heftig poengstraff.

Chelsea-manager Jose Mourinho ble bøtelagt 2,4 millioner kroner i Cole-saken. Han kommer imidlertid til å anke sin del av straffen.

- Vi støtter ham fullt ut, heter det videre i pressemeldingen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere