Gå til sidens hovedinnhold

- Chelsea har et problem

Sir Alex Ferguson mener Chelsea har for stor stall, og tror det vil gi manager Claudio Ranieri to store problemer utover sesongen.

Manchester Uniteds kontroversielle manager har klare meninger om det meste, og nå har han fortalt Soccernet hva han tror om Chelseas kjøpelag.

Stjerner på tribunen

Londonerne har brukt rundt 1,3 milliarder kroner på nye spillere etter at Roman Abramovitsj kom inn på eiersiden, og har fått en svært stor spillergruppe.

Det er årsaken til at Ferguson tror Claudio Ranieri vil få oppleve to problemer denne sesongen: Hvordan skal han tilfredsstille alle stjernene i forhold til spilletid og hvordan skal han klare å holde de utenfor laget i form?

Eidur Gudjohnsen, Jesper Gronkjaer og Mario Melchiot var ikke med i troppen til kampen mot Blackburn, mens Hernan Crespo, Joe Cole, Emmanuel Petit og William Gallas bare fikk en plass på benken.

Krevende managerjobb

- De har mye kvalitet og en stor stall - det må være rundt 27 spillere, langt mer enn andre lag - og det er viktig hvis du får skader, sier Ferguson.

- Men når et halvt dusin ikke får spille hver uke, kan du komme til et punkt hvor de ikke er i form når du plutselig trenger dem. Det er en krevende lederjobb å holde alle fornøyd, mener United-manageren.

- I øyeblikket er det spennende for alle, men jeg lurer på hvordan det vil gå etter som sesongen går.

Reklame

Supertilbud: Nå kan du få gratis strøm til februar