RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Chelsea heldige mot PSG

DUELL: Begge de to superspissene Zlatan Ibrahimovic og Diego Costa gikk målløse av banen. FOTO: NTB scanpix
DUELL: Begge de to superspissene Zlatan Ibrahimovic og Diego Costa gikk målløse av banen. FOTO: NTB scanpix Foto: Clive Rose
Sist oppdatert:
Paris Saint-Germain var det beste laget, men Chelsea sikret godt utgangspunkt.

PARIS SAINT-GERMAIN - CHELSEA 1-1:

Det var duket for storoppgjør i Paris. Hjemmelaget har mulighet for revansje etter at Chelsea gikk videre på bekostning av Paris Saint-Germain i fjor.

Men det var Chelsea som tok første stikk.

Etter 36 minutter kom det en scoring av den sjeldne sorten. Men når den i tillegg kom på bortebane når Chelsea, under Mourinho, skal forsvare seg, så er det nesten utenkelig at Branislav Ivanovic skulle score på assist fra Gary Cahill med hockeyassist fra John Terry i åpent spill!

Det var det målet Chelsea var ute etter.

- Det var en viktig scoring for oss, for vet at det blir avgjort på vår hjemmebane. Paris Saint-Germain er et meget godt lag som kan score i alle faser av spillet, så dette var en bra prestasjon av oss, sa Ivanovic til Viasat rett etter kampen.

Etter 54 minutter skulle det komme nok et sjelden scoring. Etter at markeringspillet i Chelsea-boksen var totalt fraværende, kunne Edison Cavani stange inn utligningen i Paris.

Så slett forsvarspill av vanligvis bunnsolide Chelsea er sjelden vare.

1-1 sto seg også ut, selv om hjemmelaget var farlig frempå ved flere anledninger.

- Som konsekvens av kampen er jeg fornøyd med resultatet, men jeg er ikke komfortabel med det. Vi styrte store deler av kampen, men Paris var farlig frempå, sa Chelsea-trener Jose Mourinho etter kampen.

Det var mye snakk om Zlatan Ibrahimovich og hans tatoveringer før kampen. Etter kamp var det en fornøyd Zlatan som stilte til intervju.

- Veldig bra kamp. Vi skaper mange bra sjanser, men keepern deres spilte mesterlig. Vi er uansett fornøyd med måten vi spilte på, uttalte Zlatan etter kamp.

- Jeg kjenner meg bra etter skaden og er veldig fornøyd, fortsatte han.

Dages frekkeste var det David Luiz som sto for. Etter at dommeren hadde markert med sprayen hvor Zlatan Ibrahimovich skulle ta frisparket, tok Luiz like så godt spray-skummen opp i hånda og flyttet frisparket en halvmeter.


Det er uten tvil Chelsea som er mest fornøyd med dagens resultat.

De fikk altså bortemålet de gikk videre på i fjor. Returoppgjøret spilles på Stamford Bridge 11. mars.

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

Våre bloggere