Chelsea er på jakt etter en ny spiss, men noen ny superstjerne blir neppe å se på Stamford Bridge i vinter. Londonklubben skal nemlig på budsjettshopping.

Ifølge News of the World skal Luis Felipe Scolari prioritere å hente inn en muskelmann på topp, og tre kandidater skal være høyaktuelle.

Wigans Emile Heskey, Boltons Kevin Davies og Sunderlands Kenwyne Jones blir alle nevnt som mulige angrepsalternativer for londonklubben.

Alle tre er store sterke angrepsspillere, som kan sammenlignes med Didier Drogba i spillestilen. Dette forsterker også spekulasjonene om at ivorianeren kan være på vei bort i januar.

- Alle tre er like spillertyper, som vil gi Chelsea helt nye muligheter på topp. Og det er noe vi virkelig trenger, sier Luis Felipe Scolari om de tre spissene.

- Greit nok, de scorer kanskje ikke så mange mål, men de er nesten umulig å hamle opp med for forsvarsspillere, og skaper utrolig mye på egen hånd.

Det er ventet at Kenwyne Jones foretrekkes av de tre, men en prislapp på rundt 90 millioner norske kroner, kan vise seg å være i overkant for Chelsea-eier Roman Abramovitsj.

Emile Heskey er derfor en billigere løsning. Den tidligere Liverpool-spissen har bare seks måneder igjen av kontrakten med Wigan, og er verdsatt til rundt 30 millioner.

Omtrent den samme prisen er antydet for Kevin Davies. Dette er en sum som passer Chelsea perfekt, og derfor er én av de to sistnevnte favoritter til å havne i Chelsea når overgangsvinduet åpner i januar.

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).