Gå til sidens hovedinnhold

Chelsea klar for Champions League-åttendedelsfinale etter seier over Rennes

Girouds overtidsscoring sendte London-laget videre i Champions League.

RENNES - CHELSEA 1-2:

En scoring fra Callum Hudson-Odoi i den første omgangen sendte bortelaget i ledelsen, før Sehrou Guirassy utlignet fem minutter før fulltid.

Helt på tampen dukket imidlertid Oliver Giroud opp, og sikret både seier og avansement.

Les også: Tirsdagens Premier League-rykter

God Chelsea-start

Chelsea tok tak i kampen umiddelbart, og etter tre minutter fikk Werner er gigantisk sjanse til å sende bortelaget i føringen. Etter fine kombinasjoner ute på høyresiden la Hudson-Odoi inn til tyskeren som fikk muligheten på tilnærmet blank kasse. Utrolig nok presterte Chelsea-spissen å brenne ballen langt over mål.

Les også: Southgate med klar beskjed til klubbene: - Spillerne er under et hardt press

Halvveis ut i den første omgangen kom imidlertid oppgjørets første scoring. Mason Mount vant ballen på egen banehalvdel før han spilte en perfekt ball gjennom til Hudson-Odoi. 20-åringen gjorde ingen feil alene med Rennes-målvakt Alfred Gomis, og sendte bortelaget i føringen.

- Vidunderlig fotball. Vidunderlig kontringsfotball, var det den tidligere England-målvakten Robert Green hadde å si om scoringen i BBC Radio.

Mot slutten av omgangen kom hjemmelaget mer med, men uten å få uttelling. Dermed gikk lagene inn til pause på stillingen 0-1.

Intens avslutning

Andreomgang begynte noe mer labert enn den første, men da det gjenstod femten minutter begynte Rennes å nærme seg.

Først måtte Edouard avverge et skummelt forsøk fra Sehrou Guirassy. Og på den påfølgende corneren ble en heading fra midtstopper Gerzino Nyamsi reddet på strek.

Hjemmelaget fikk så blod på tann, og fem minutter før fulltid headet Guirassy inn utligningen etter en corner.

Men så dukket Chelseas franske spiss opp rett før slutt og sikret seieren for bortelaget.

Mens Chelsea er videre til åttendedelsfinalene, er Rennes håp om avansement ute, og må nå heller kjempe med nebb og klør for å sikre seg en plass i utslagsrundene i Europa League.

Reklame

Strømsjokk: Så mye billigere har fastpris vært i januar

Kommentarer til denne saken